.

.

Набор от шкивных системи TooTaci, Определени шкивных блокове 48 мм U-образен тип, Ролка ролка с тросом и куки, на Колелото с един шкивом от неръждаема стомана за по-тежки ?

Набор от шкивных системи TooTaci, Определени шкивных блокове 48 мм U-образен тип, Ролка ролка с тросом и куки, на Колелото с един шкивом от

BGN 11.70
Продукти

Комплект от макари и въжета : 1 бр 48 мм U-образна шкивное колелото, 1/4 ролка найлон въже 33 фута, 2 бр. карабинер с защелкивающимся на една кука.Двухшпиндельный лагер : Тихо преносимо волана система за завъртане повдигащи макари, произведени от висококачествена неръждаема стомана 304, износостойкое, антикоррозийное, издръжлив, може да се използва в повечето случаи.Безшумни лагери, сигурно фиксируемые самоблокирующейся неплъзгащи орех, които повишават нивото на безопасност на 50%, здрав прът, трайни лагери на натоварването. Управляемият пръстен на 360 ° : За удобство на работа с въже валяк блок шайби осигурява отлична проходимост на въже и предотвратява връзване на въже възли. максимално натоварване до 500 кг. Шайби за повдигане, с помощта на въжето и куката, Благодарение на висококачествена комбинация можете лесно да съберат устройство за зареждане блок на шайби.Система от макари за гараж е широко използван за производство на проста система от макари за закрепване на въжето към флагштоку, малки подводници, навесам, щори, .; като горния лифта за лаптоп гаражни врати; подходящ за системата от макари хранилки за птици, система от макари снабди с въже на открито, система от макари гараж, система от макари къщата на дървото, система от макари фитнес зала.натягивающие и катерене въжета за повдигане и спускане; се Използват за монтаж и опъване парусинового козирка, . ; подходящи за стоманени въже или всеки трайни въже, за повдигане отвътре и отвън на помещенията.Комплект от макари и въжета : 1 бр. 48 мм U-образна шкивное колелото, 1/4 ролка найлон въже 33 фута, 2 бр. карабинер с защелкивающимся на една кука.Двухшпиндельный лагер : Тихо преносимо волана система за завъртане повдигащи макари, произведени от висококачествена неръждаема стомана 304, износостойкое, антикоррозийное, издръжлив, може да се използва в повечето случаи.Безшумни лагери, сигурно фиксируемые самоблокирующейся неплъзгащи орех, които повишават нивото на безопасност на 50%, здрав прът, трайни лагери на натоварването. Управляемият пръстен на 360 ° : За удобство на работа с въже валяк блок шайби осигурява отлична проходимост на въже и предотвратява връзване на въже възли. максимално натоварване до 500 кг. Шайби за повдигане, с помощта на въжето и куката, Благодарение на висококачествена комбинация можете лесно да съберат устройство за зареждане блок на шайби.Система от макари за гараж е широко използван за производство на проста система от макари за закрепване на въжето към флагштоку, малки подводници, навесам, щори, .; като горния лифта за лаптоп гаражни врати; подходящ за системата от макари хранилки за птици, система от макари снабди с въже на открито, система от макари гараж, система от макари къщата на дървото, система от макари фитнес зала.натягивающие и катерене въжета за повдигане и спускане; се Използват за монтаж и опъване парусинового козирка, .

R

Продукти в категория