.

.

BATRC LYNLYN Озеленяване на Аквариума Пещера Декорация на Аквариума Аксесоари За Озеленяване Аквариум за Декорация на Аквариума Скала (Цвят: A1)

BATRC LYNLYN Озеленяване на Аквариума Пещера Декорация на Аквариума Аксесоари За Озеленяване Аквариум за Декорация на Аквариума

BGN 31.07
Продукти

1 Изработена от безопасни, vi , с ярки цветове, на реалистично изображение. Създаване на естествена среда за риба.Осигуряване на подслон, усамотено място, развлечение за риба. Превърнете аквариум в красив пейзаж. Може да се използва като красивия подарък за роднини и приятели. Реалистична декоративна живопис с детайли и цветове, за увеличаване на естествения пейзаж в аквариума.Впечатлете гостите и се насладете на истинските чувства и вълнение, това е украса за аквариум незабавно ще добави вълшебство на вашето аквариуму!. Изработена от безопасни, vi , с ярки цветове, на реалистично изображение. Създаване на естествена среда за риба.Осигуряване на подслон, усамотено място, развлечение за риба. Превърнете аквариум в красив пейзаж. Може да се използва като красивия подарък за роднини и приятели. Реалистична декоративна живопис с детайли и цветове, за увеличаване на естествения пейзаж в аквариума.Впечатлете гостите и се насладете на истинските чувства и вълнение, това е украса за аквариум незабавно ще добави вълшебство на вашето аквариуму!.Ако имате някакви въпроси относно нашите бижута за озеленяване на аквариума, моля, свържете се с нас, ние ще отговорим на вашите въпроси в рамките на 24 часовназвание : Аксесоари за озеленяване на аквариума Материал : Помещение включва : 1 покритие (други елементи не са включени) Опаковката : Бележки с опаковката : 1. Поради ръчно измерване, моля, допуска се толеранс от 1-2 виж 2. Моля, обърнете внимание, че изображението може да не отразява действителния цвят на продукта се дължи на разликите между различните монитори.Ние с нетърпение очакваме вашето посещение!.

R

Продукти в категория