.

.

Homoyoyo 1бр Коледна Украса От Ратан Mesa para De Коледни Светлини Украса За Коледната Елха на Изкуствени Цветя От Ратан Окачен Цвете От Ратан Светещото Цвете От Ратан Блясъ?

Homoyoyo 1бр Коледна Украса От Ратан Mesa para De Коледни Светлини Украса За Коледната Елха на Изкуствени Цветя От Ратан

BGN 2.00
Продукти

Зажгите БОРОВИ венец - изработка, силен триизмерен ефект, жизнена сила за КоледаИЗКУСТВЕНА коледна гирлянда - Изберете висококачествен материал, който лесно да се повреди, за да създадете уникално атрактивна коледна украса.КОЛЕДЕН ВЕНЕЦ от ЛОЗА - Вкусно производство и реалистична текстура, които създават празнична атмосфера.КОЛЕДНА ДЕКОРАЦИЯ от гирлянда - изпълнена от изкуствен ратан, с светящимся дизайн, ще усещане за топлина през нощта.Коледен изкуствен ратан - висококачествен материал, който лесно се увреди за създаване на уникално атрактивна коледна украса.Зажгите БОРОВИ венец - изработка, силен триизмерен ефект, жизнена сила за Коледа.ИЗКУСТВЕНА коледна гирлянда - Изберете висококачествен материал, който лесно да се повреди, за да създадете уникално атрактивна коледна украса.КОЛЕДЕН ВЕНЕЦ от ЛОЗА - Вкусно производство и реалистична текстура, които създават празнична атмосфера.КОЛЕДНА ДЕКОРАЦИЯ от гирлянда - изпълнена от изкуствен ратан, с светящимся дизайн, ще усещане за топлина през нощта.Коледен изкуствен ратан - висококачествен материал, който лесно се увреди за създаване на уникално атрактивна коледна украса.Списък на пакетите 1 x изкуствен ратан (батерии в комплекта не са включени) Характеристики - Дължина : 2.7 М От нажежен изкуствен ратан, цветенце. - Материал : PVC, електронни компоненти, изкуствена зелена гирлянда. - Размер : Около 270,00 X25,00 X3,00 см / 106,11 X9,82 X1,18 инча от изкуствен ратан с цветя. - Перфектен декор на коледното парти, може да бъде подпори, за да снимам, ще ви представим най-щастливото време на коледа декор полицата накити. - Не е нужно да се притеснявате за техническо обслужване при продължителна употреба, пестите време и енергия, коледни гирлянди на открито. - Изящни бижута могат да дарят на своите приятели, роднини и колеги в централната част на коледната трапеза. - материалът е здрав и издръжлив, него не е лесно да се повреди, за да създадете уникални и атрактивни коледни украси, украси за коледната елха. - изработка, силен триизмерен ефект, жизнената сила на коледните изкуствено цвете от ратан.Информация за стоки, Копринени цветя лоза Търсите коледни светещи бижута?Тази красива коледна имитация на цветята ратан ще стане за вас един добър избор.

R

Продукти в категория