.

.

ПРЕНОСИМ Декор на Работния Плот Дървена Коледен Календар за Обратно Броене Дома на дядо коледа с Висулки на Коледна Тема Адвент-Календар Украса на Коледната Трапе?

ПРЕНОСИМ Декор на Работния Плот Дървена Коледен Календар за Обратно Броене Дома на дядо коледа с Висулки на Коледна Тема Адвент-Календар

BGN 37.80
Продукти

Този издръжлив адвент-календар - забавно семейно забавление, което позволява да отброява дните преди настъпването на КоледаКутия за календара на броене под формата на къщата е достатъчно голяма, за да побере малки парченца бисквити, шоколадови бонбони, предложения или други малки неща, като бижута, сувенири за коледно парти и т., Кутия за съхранение подарък бонбони, Творчески Дървена Къщичка, Кутия за календар за обратно броене.Отличен за настаняване на работния плот, в кабинета, в спалнята и т. е Забавно допълнение към вашето празнично оформяне, което деца и възрастни ще чакат с нетърпение всяка година.Украса на работния плот.Описаниедеревянный коледен календар за обратно броене Дома на дядо коледа с висулки в коледната тема, Адвент-календар, украси за коледната трапеза, особености-Цвят : зелен-Материал : дърво Размер : 44,00 X28,50 X7,50 см. /17,29 X11,20 X2,95 см-Кутия за календара на броене под формата на къщата е достатъчно голям за съхранение на малки предмети вид бисквити, шоколадови бонбони, предложения или други малки неща, като бижута, сувенири за коледно парти и т.-Този издръжлив адвент-календар - забавно семейно забавление, позволява да отброява дните преди настъпването на Коледа.-Забавно допълнение към вашия празничен бижутата, които деца и възрастни ще чакат с нетърпение от година на година.-Отличен за настаняване на работния плот, в кабинета, в спалнята и т. красив външен вид и много атрактивен.- Тя е чудесна коледна украса.Създайте празнична атмосфера за цялото семейство.- Размер : 44 X28,5 см. на Помещение включва 1 х календар за дървена къща.

R

Продукти в категория