.

.

Калъфка за възглавница със Зелени Листа от памук и лен, Тропическата Палмова лист с Цитат, Живота по-добре с Растенията, Декоративна Калъфка, Лятна Калъфка за възгл?

Калъфка за възглавница със Зелени Листа от памук и лен, Тропическата Палмова лист с Цитат, Живота по-добре с Растенията, Декоративна Калъфка,

BGN 3.60
Продукти

Калъфки за възглавници Зелени Декоративни калъфки за възглавници за дивана у ДомаМатерия : Здрава хлопчатобумажный бельо текстил с добра пропускливост л и силен влагопоглощением.Размерът на покрива възглавница : Стандартна калъфка е 18x18 инча / 45x45 см (възможни са отклонения на 1-2 см).Характеристика : Технология за шиене шевове оверлоком и дизайн на тайния цип.Лесно вмъкване и извличане на Ядрото на възглавницата.Пратката включва : 1 бр. калъф за възглавница, без вмъкване или пълнител; Тематичен принт под формата на тропически палми и летен кактус само с една страна, задната част е от естествена материя.Декоративни калъфки за възглавници са станали нещо домашно използване и аксесоари за декорация в дома си живот, това може да повиши интереса към домашния живот, различен фигура възглавници може да даде различен стил и мода, това е също интелигентен подарък за вашите приятели и един добър избор за вашия дом.Спецификация : Материал на калъфки за възглавници : Калъфка за възглавница е изработена от висококачествена смес на памук и лен и е трайна, екологично чисти и удобни. Размер : Калъфки 18x18 инча (стандартен размер на декоративни калъфки за възглавници 45x45 см) Едностранно модел и тайната цип, безопасни само за машинно пране, в комплект не е включена подложка за възглавници Широкото използване на : Направете си стая по-привлекателна за слабо дивана, софе, стол, прозорец, седалка, легла, хол, колата, офиса или магазина декор, аксесоари за дома.Отпечатани със специални дизайн, той също е уникална идея за подарък за рожден Ден, годишнина от сватба, Хелоуин, Коледа, Свети Валентин и т. Моля, обърнете внимание : 1. Не използвайте белина. Подсушете върху равна повърхност или да се мотае да изсъхне. Изперете в студена вода при щадящем режим или ръчно. Има малка разлика между изображението и реалния стока, причинени от яркостта на светлината.Благодарим ви за разбирането и приятно пазаруване.

R

Продукти в категория