.

.

SEWACC Дървесен Декор Коледен Декор Непълни Стикери Кръгла Празна Дъска Декор Входната Врата DIY Материали DIY Занаят САМ Табела За изготвяне на Диск на Дървена Плоча, Д?

SEWACC Дървесен Декор Коледен Декор Непълни Стикери Кръгла Празна Дъска Декор Входната Врата DIY Материали DIY Занаят САМ Табела

BGN 0.33
Продукти

Непълни кръгови украса : Тези непълни кръгли дървени филийки, подходящи за вашите нужди в проектите направи си САМ craftsНепълни кръгли дискове : Празна повърхност на дървени кръгове, за diy позволява да рисува, да рисува, да пише или да се празнува. Изготовьте вратите знаци : Гладка повърхност : тези кръгли дървени заготовки имат гладка повърхност, моля, не се колебайте да използвате вашето въображение и креативност, за да се направи уникални дървени орнаменти в този съвет.Чист бояджийски диск : Той има гладка повърхност и не поцарапает ръцете си, когато се използва.Тя не избледняват и не се чупи.Табела за рисуване с ръце : Тя има гладка повърхност и не поцарапает ръцете си, когато се използва.Той не избледнява или.Списък на пакетите в 12 x висящи дървени знаци 12 x въже Характеристики - Материал : дърво заготовка за знак "Дървени кръгове" - Голям размер и обилно количество, в удобно за боядисване и декорация, достатъчно, за да отговарят на вашите коледни декоративни нужди кръгли дървени дискове. - Размер : Около 30,00 X30,00 X0,60 см / 11,79 X11,79 X0 изрязани от дърво дискове. - Тези непълни дървени дъски лесно да се коригира с помощта на боя, декупажа или други модели, раскрашивающих дървени филийки със собствените си ръце. - Цвят : както е показано на фигура САМ Wood Чипове -Той има гладка повърхност и не поцарапает ръцете си, когато се използва.Той не избледняват и не се разгражда от коледни дървени орнаменти. - Те са лесни за използване от деца и възрастни за задълбочаване на вашия емоционален обмен, а също така са подходящ образователен инструмент от кръгли дървени заготовки. - Дървени детайли във всеки случай може да запази своята форма, може да се даде пълна воля на въображението си, за да се направи кръгла силует от дърво със собствените си ръце.Информация за стоки направи си САМ Занаятите Търсите някакви уникални дървени дъски със собствените си ръце?Дървена кръгла дъска - вашият най-добър избор.Чиния за рисуване с ръце, и това може да се превърне в избор за приятелите си, тя ги хареса. изготовьте вратите табели, преработени превъзходна техника за рязане, дървена кръгла дъска има гладка повърхност.

R

Продукти в категория