.

.

TOMYEUS Притежателя Кутии за Салфетки Ретро Дизайн Правоъгълна Дървена Капак Кутии за Салфетки, Подходящи за Всекидневна, Кухня, Трапезария, Спалня Кутията за Хартия ?

TOMYEUS Притежателя Кутии за Салфетки Ретро Дизайн Правоъгълна Дървена Капак Кутии за Салфетки, Подходящи за Всекидневна,

BGN 39.31
Продукти

Капаци за кутии за кърпички, идеални за спални, баня, кухня, хол, работилница и още много другиИ да го постави на масичката за кафе, нощни тумбочках, столешницах, тоалетни маси, писмени маси, кола и т. е Изработена от Черно орехово дърво .Побира подарък кутия за салфетки стандартен размер.Прибиращ долния панел улеснява замяна на кутии с кърпички и позволява лесно преместване на кутията.Тези кутии за салфетки позволяват да се съхранява кърпички под ръка и лесно се крият картонени кутии за салфетки. идеално за нощни масички, тумбочек, плотове, тоалетни масички и писмени маси в целия дом.Капаци за кутии за кърпички, идеални за спални, баня, кухня, хол, работилница и още много други.И да го постави на масичката за кафе, нощни тумбочках, столешницах, тоалетни маси, писмени маси, кола и т. е Изработена от Черно орехово дърво .Побира подарък кутия за салфетки стандартен размер.Прибиращ долния панел улеснява замяна на кутии с кърпички и позволява лесно преместване на кутията.Тези кутии за салфетки позволяват да се съхранява кърпички под ръка и лесно се крият картонени кутии за салфетки. идеално за нощни масички, тумбочек, плотове, тоалетни масички и писмени маси в целия дом.Не се колебайте да се свържете с нас, ако се сблъскате с някакви проблеми.Name : Тъканно скоростна Материал : черен орех + мед + кожа Употреба : за декорация, подарък, география Размери : дължина-19 см /7,5 инча, ширина 13,5 см / 5,3 инча, височина-17,5 см / 6,9 инча Предлага : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване на поръчката ще бъде около 0-3 см, моля, разберете. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля, разберете. Посочените данни са само за справка.Размер се измерва ръчно. Всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

R

Продукти в категория