.

.

DUBAO Подвижни Стенни Залепваща Поставка За сапун в Банята, Държач, Без Перфорация, Кухненски препарат за съдове, Срок За Съхранение, Сливная часова (Цвят: D)

DUBAO Подвижни Стенни Залепваща Поставка За сапун в Банята, Държач, Без Перфорация, Кухненски препарат за съдове, Срок За Съхранение, Сливная

BGN 2.00
Продукти

Удобства : Двуетажно конструкция за осигуряване на бързо източване след употреба на сапун. Лесна инсталация за надеждно залепване и бесследности. Подвижна тава за източване на водата. Полезно и практично за баня и кухня.Характеристики : 1. Двуетажно конструкция за осигуряване на бързо източване след употреба на сапун. Лесна инсталация за надеждно залепване и бесследности. Подвижна тава за източване на водата. Полезно и практично за баня и кухня.Параметри : Тип на продукта : Поставка за източване на сапун Материал : ABS, PC Цвят : лилаво, черно, кафяво Размер : 14.2 *10,1 виж комплектът включва : 1 бр. * Поставка за източване на сапун 2. Поради разлика в светлина и цвят на екрана на проекта може да се различават малко от изображението.

R

Продукти в категория