.

.

10 Бр. Прозрачни акрилни Щипки за коса и с папийонка, скоба за коса и с папийонка, Малки Дизайнерски Щипки за коса и с папийонка, Шнола за коса, Необичайни скоби за чел?

10 Бр. Прозрачни акрилни Щипки за коса и с папийонка, скоба за коса и с папийонка, Малки Дизайнерски Щипки за коса и с папийонка,

BGN 5.13
Продукти

Материал : сплав и акрилЦветни акрилни клешни за коса поблескивают на слънце. подходящи за определяне на по-гъста коса в стил наполовина нагоре-надолу.Дизайн : цветен прозрачен улавяне във формата на пеперуда.Той има осем сцепляющихся работни органи за задържане на косата на едно място.Гладка горна част на купола позволява да закача на косата, като ги предпазва от вятъра.Много подходящ за ежедневието и партита.В него ще изглеждате по-модерно.Подходящ : Нашите щипки за коса - избор от модни момичета.Дизайн на пеперуди от прозрачен цвят ви позволява да изглеждат модерни, елегантни и щедро.Той също така може да ви направи бляскава, е подходяща за средни прически.Приложими случаи : Много подходящ за семейни събирания, различни други дейности, офиси, пътуване, ежедневието и т. Цветен модерен акрилни скоба-пеперуда може мигновено да направите прическа очарователна.Идеален подарък : Цветни прозрачни щипки за коса-пеперуди за коса - изискани подаръци за жени, и на дамата.Можете да дадете на този набор от майка си, жена си на деня на благодарността, Ден на майката, Ден на св. Валентин, Коледа, рожден ден или выпускную церемонията.Приятелка, най-добрият приятел и т. Описание на продукта : Забележка : за Да удължите живота на щипки за коса, моля, махнете заколку преди да отида да спя през нощта, и да я съхранява на подходящо място.Материал : сплав и акрил.Цвят : както е показано на фигура, различни цветове.Пратката включва : 10 бр. цветни акрилни нокти за коса. Размер : дължина-4,5 виж Широчина 2,6 виж Обърнете внимание : 1. Поради осветление и цвят на дисплея може да се различават малко.Това е неизбежно, моля, разберете!2. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

R

Продукти в категория