.

.

Docrit Прозрачна Лейси Закопчалката 5x5 HD, Избелени Възли HD-Закопчалката, Незабележима Прозрачна Лейси Закопчалката Коси с Дебелина 0,11 mm, Закопчалката 5x5, Предварителн?

Docrit Прозрачна Лейси Закопчалката 5x5 HD, Избелени Възли HD-Закопчалката, Незабележима Прозрачна Лейси Закопчалката Коси

BGN 53.71
Продукти

【0,11 мм лейси закопчалката Skin Стопява 5x5 HD】 Нашата пряка закопчалката 5x5 HD е изработен от настоящия швейцарския дантела, което е най-незабележими дантелаТова ультратонкое дантела с висока разделителна способност, чиято дължина е само 0,11 mm. Благодарение на превъзходни възможности за плавен растушевывания, сверхтонкое дантела с висока разделителна способност може да е идеално прилепва плътно до цялата вашата кожа.Тя е по-лесно, по-меки, по-невидимо и диша от прозрачна дантела и всяко друго дантела. 【Най-фините възли със затварянето на избелени възли】 Единични възли - това са най-фините възли, в които има само един кичур коса, така че те са малки и незабележими.Ние използваме най-новите технологии (add bond protector) за контрол на степента на избелване дантелен застежек 5x5 hd, за да се уверите, че възлите са незабележимо, без загуба и прекомерно избелване. 【100% Висококачествено лейси закопчалката от необработени човешки коси 5x5】 Изработени от 100% на необработени бразилски човешка коса Remy с естествен черен цвят, нашите пряка човешка коса с дантелен закопчалка 5x5 hd-мека и гладка, като мляко и мед.Цялата ципа се намира в една посока.Не спутывается и не се разпада.На 100% съответства на дължина. 【Бесклеевая лейси закопчалката HD 5x5】 Благодарение на супер бесклеевому дизайн и предварително выщипанной линията на естествена коса, нашата лейси закопчалката 5x5 пести време и е удобно за начинаещи, можете да инсталирате бързо и лесно.Пространство за дантела с размери 5x5 инча може да се превърне в дълбока средната част и на страничната част. 【Тържествено обещание Docrit】 Ние винаги настоява за осигуряване на целостта, и всеки един от нашите продукти трябва да премине проверка на качеството, за да се гарантира, че продуктите, които получавате да отговарят на нашата реклама и описанието.Ние предлагаме 24 часово приятелско обслужване на клиенти и политика "от 30 дни без причина за връщане", за да ви помогне да решите всички проблеми, преди и след продажбата.

R

Продукти в категория