.

.

Шнола за коса за момичета, Панделки за коса, Бутик, Щипки за коса от Крокодилска кожа, Аксесоари за коса на 4-ти юли, 2 опаковки ZFJ04 (стил 10)

Шнола за коса за момичета, Панделки за коса, Бутик, Щипки за коса от Крокодилска кожа, Аксесоари за коса на 4-ти юли, 2 опаковки ZFJ04

BGN 1.00
Продукти

Шнола за коса с флага, аксесоари за коса, лък за косаЕдин размер, подходящи за повечето жени и момичета, подходящи за всеки сезон и всякакъв цвят на косата.Шнола за коса с лък от крокодилска кожа удобно в чорап и не се плъзга.Фиби-съответствие с флага на сащ са най-подходящи за 4 юли, Деня на хартата, на Деня на независимостта. и всякакви други патриотични събития или просто за ежедневна украса на косата.Опаковка : 2 * щипки за коса с флага.Шнола за коса с флага на сащ, за жени или момичета, детски Характеристики : Продукт : Шнола за коса с флага Материал : лента в голям рубчик Размер : Един размер, подходящи за повечето жени, момичета, деца, Цвят : червен, бял, син Опаковка : 3 * Щипки за коса с цветя плюмерии ВНИМАНИЕ, моля! 1. Поради различни монитори, може би цвят не съвпада с изображения, включен онлайн. Измерване на ръка, може би, ще има грешки в 1-3 см, надявам се, вие можете да разберете.

R

Продукти в категория