.

.

Преносими Компютърни Клавиатури Мини Четка 2 елемента Четки За Избърсване на прах Клавиатура Компютърна Парцал Инструмент За Почистване с Четка За Отстраняване н?

Преносими Компютърни Клавиатури Мини Четка 2 елемента Четки За Избърсване на прах Клавиатура Компютърна Парцал Инструмент За Почистване

BGN 6.33
Продукти

четка за избърсване на прах Подходящ за клавиатура, компютър и други малки помещениясъщо така е подходящ за почистване и други домакински уреди и електронни устройства. четка за избърсване на прах, Те са леки, лесно можете да ги използват. Повърхността на четки за избърсване на прах гладка, ще стоят добре на допир. четка за избърсване на прах Практически четка, която прониква в най-малките пукнатини на вашата клавиатура, без да оставя драскотини. четка за избърсване на прах е Направен от висококачествени влакна и метални материали, те са здрави и в безопасност. четки за избърсване на прах, инструмент за почистване на клавиатурата на компютъра, четка за премахване на прах, дръжка за почистване, аксесоари за почистване на дома.Функция-Размер : около 29,3x5x5 виж-Цвят : кафе.Материал : влакно.-Подходящ за клавиатури, компютри и други малки помещения.Също така е подходящ за почистване и други домакински уреди и електронно оборудване.Комплектът включва 2 колектор за почистване на клавиатурата.

R

Продукти в категория