.

.

Комплект одеала от изкуствена кожа, Комплект от 3 теми на Кралския одеяла и Shama с Изкуствена кожа От Норка Eloisa Home – (Кралски размер) (Сиво / Шоколадова / Черен)

Комплект одеала от изкуствена кожа, Комплект от 3 теми на Кралския одеяла и Shama с Изкуствена кожа От Норка Eloisa Home

BGN 14.00
Продукти

КитайЛУКСОЗЕН КОМФОРТ – Този комплект завивки от 100% полиестер осигурява отлично топлина и комфорт.Той се произвежда изцяло от качествени материали, което придава луксозен плюш и мекота на допир и ще ви помогне за спокоен сън през нощта. ИЗИСКАН декор за ДОМА – Това одеяло придава изискан и стилен вид естествена кожа, имитира цвета и текстурата на истинска норка, без никаква вреда.Това е прекрасен вариант спално бельо през цялата година, за всяко помещение или дизайн на декора.ПОДХОДЯЩ за легла с РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИ – Това одеяло е на разположение в комплекти от 3 теми за пълен размер / Queen и King.ДЕТАЙЛИ на ПРОДУКТА – Изработен от 100% полиестер.Инструкции за грижа : Машинно пране, изсушава се в състояние на неопределеност. Размери : 104 инча (широчина) х 90 см (дължина). (2) фалшификати 20 "x36".Произведено в Китай.ЛУКСОЗЕН КОМФОРТ – Този комплект завивки от 100% полиестер осигурява отлично топлина и комфорт.Той се произвежда изцяло от качествени материали, което придава луксозен плюш и мекота на допир и ще ви помогне за спокоен сън през нощта. ИЗИСКАН декор за ДОМА – Това одеяло придава изискан и стилен вид естествена кожа, имитира цвета и текстурата на истинска норка, без никаква вреда.Това е прекрасен вариант спално бельо през цялата година, за всяко помещение или дизайн на декора.ПОДХОДЯЩ за легла с РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИ – Това одеяло е на разположение в комплекти от 3 теми за пълен размер / Queen и King.ДЕТАЙЛИ на ПРОДУКТА – Изработен от 100% полиестер.Инструкции за грижа : Машинно пране, изсушава се в състояние на неопределеност. Размери : 104 инча (широчина) х 90 см (дължина). (2) фалшификати 20 "x36".Произведено в Китай.Добавете блясък и стил в интериора на вашия дом с луксозен комплект одеала от изкуствена кожа домашна дупки. Този комплект завивки, изработени от мек полиестер от изкуствена кожа, за която е лесно да се грижим, пухкави, топли, удобни и функционални.Комплект спално бельо от изкуствена кожа 3 позиции - най-добрият начин да придадат на вашата спалня усещане за лукс, като същевременно се запази защитата на животните!ВАЖНО : Избягвайте да купувате фалшивите стоки и сделки с неавторизованными продавачи.Моля, обърнете внимание на нашето лого върху опаковката на всеки един от нашите продукти.

R

Продукти в категория