.

.

Баскетболно Многофункционална възглавница от пяна с памет ефект от 18 инча, Нов, Декоративна Възглавница с 3D Принтом, Супер Мека Фланелевая Възглавница От Микрофиб?

Баскетболно Многофункционална възглавница от пяна с памет ефект от 18 инча, Нов, Декоративна Възглавница с 3D Принтом, Супер Мека Фланелевая

BGN 0.33
Продукти

СУПЕР Мека фланелевая възглавница от микрофибър с диаметър 18 смВъншен материал : 100% полиестер, Вътрешен материал : 100% полиуретанов дунапрен.Външен калъф : СТУДЕНО машинно пране, сушене на НИСКА В ПЕРАЛНА машина. Разработен в САЩ, направена във Виетнам.СУПЕР Мека фланелевая възглавница от микрофибър с диаметър 18 см.Външен материал : 100% полиестер, Вътрешен материал : 100% полиуретанов дунапрен.Външен калъф : СТУДЕНО машинно пране, сушене на НИСКА В ПЕРАЛНА машина. Разработен в САЩ, направена във Виетнам.Ако възглавници можеха да говорят, можете ли да си представите, какви истории те да разказват ?!? "Защо те позволяват на тези деца да ме капе по време на сън?" Или "Ей, аз не фризби, сложи ме на място!" И най-накрая, "Защо все се удря ме по главата си, само за да им е удобно ?!?" И така . в редките случай на огнища на паранормални явления с възглавници съветваме ви да оцените всички начини, по които възглавници, ни помагат да се чувстват комфортно, и това, как те преображают ни пространство.Възглавници са неразделна част от нашите домове - от създаване на подходящ акцент преди създаването на уютно кътче за сън.От тези многофункционални възглавници и стават страхотни възглавнички за сядане.Използвайте в столовете за допълнителен комфорт и декорация или просто на пода пред телевизора. Не се страхувайте да се направи възглавници на улицата, тъй като те са лесни за почистване, и те ще станат отлични възглавнички за сядане на открито за пикник или просто за губене.

R

Продукти в категория