.

.

Да победим Хоби Радиоуправляеми Радиатор на двигателя, Радиоуправляеми Автомобили 42 Радиатор на двигателя с Двоен Охлаждащ вентилатор, Съвместима за Електрическ?

Да победим Хоби Радиоуправляеми Радиатор на двигателя, Радиоуправляеми Автомобили 42 Радиатор на двигателя с Двоен Охлаждащ вентилатор,

BGN 10.66
Продукти

【Двойна охлаждащ вентилатор + 1/10 капачката на радиатора радиоуправляемого колата】 Двойни вентилатори за охлаждане с радиатор, 30 * 30 мм RC охлаждащ вентилатор е предназначен за радиоуправляемого колата мащаб 1 : 10 и 42 мм бесщеточного на двигателя 【Предотвратяване на прегряване на двигателя】Скорост на вентилатора за охлаждане може да достигне на 21 000 об/мин, което осигурява великолепен ефект за отвеждане на топлината за защита на двигателя и удължаване на срока на службата му. 【Изящна изработка】 В този вентилатора за охлаждане на двигателя, използван висококачествен алуминий и пластмаса, здрав, използване и лек на тегло, осигурява добро отвеждане на топлината. изящна изработка прави този вентилатора за охлаждане на здравите и за продължителна употреба. 【Лесна инсталация】 Малки размери и тегло, удобен за монтаж и демонтаж.Този вентилатор за охлаждане на двигателя е снабден с конектор JST, обърнете внимание, че щепселът е разделен на положителен и отрицателен полюс, и можете да не се притеснявате, че неправилното свързване не работи. 【Просто включване на】 Този охлаждащ вентилатор може да се хранят от приемника за защита на вашия двигател.Той е прост и лесен за използване, поддържа двигатели хладка, повишава ефективността на работа на работодателя, за сметка на охлаждане.№№Параметри : Тип на продукта : радиатор радиоуправляемого на двигателя с двоен охлаждащ вентилатор Материал : Алуминиева сплав + пластикопциональный цвят : червено, оранжево, синьо Обща дължина : прибл. 61* 30 * 40 мм / 2.57 Размер на вентилатора за охлаждане в инчове : прибл. 30 * 30 * 10 мм / 1.39 Тегло в инчове : прибл. 36 Гприменяемый двигател : за размер 40/42 безшумен двигател Приложимо радиоуправляеми автомобили : за HSP/ Redcat/AXAIL SCX10/D90/D110/Tamiya CC01 електрически радиоуправляеми на вентилатора за охлаждане на автомобила в мащаб 1/10 : 21000 об. съдържание на Пакета : 1 * Радиатор двигател с двойно охлаждане Забележка : 1. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение 1-3 мм, благодаря! 2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. Harness е нивото на положителните и отрицателните полюси, неправилно връзка не работи.

R

Продукти в категория