.

.

ABOOFAN 1 комплект с Декоративен модел за Лате, Вечерни, във формата на Сърце, на Рожден Ден, за подарък, Бирария Домашна Чаша за напитки на Ден, Свети Валентин, Чинийка з?

ABOOFAN 1 комплект с Декоративен модел за Лате, Вечерни, във формата на Сърце, на Рожден Ден, за подарък, Бирария Домашна Чаша

BGN 12.72
Продукти

ЧАША ЗА НАПИТКИ - Прост дизайн осигурява нейната популярност, красиви линии и елегантен стил, правят чаша привлекателнаВ "СВЕТИ Валентин" - Произведено от висококачествен керамичен материал, продуктът е практично за по-дълга употреба.ЧАША за ВОДА-продуктът е подходящ за ресторанти, кафенета, сладкарници, дом, офис и на други места. британски чаени чаши.ЧАША за КАПУЧИНО - на дъното няма да навреди на масата, и това е много практично и удобно.ОФИС ЧАШАТА за КАФЕ - Елегантна кафеена чаша е изработена от добър материал, много практичен за по-дълга употреба.Списък на пакетите 1 × Чаша 1 × чиния Характеристики -Цвят : както е показано на фигура чаша за пиене на мляко -Елегантна кафеена чаша е изработена от добър материал, много практичен за по-дълга употреба на свети Валентин. -Прост дизайн осигурява нейната популярност, красиви линии и елегантен стил, правят привлекателна чаша за чай и кафе. -Чаша за капучино може да бъде проектирана за съхранение на кафе, чай, мляко, горещ шоколад, вода, сок и други напитки, набор чаши за капучино и блюдец. -Тази специална чаша - идеален избор за подарък за вашето семейство, приятели, работници и за вас самите!керамични чаши и чинийка -Материал : Керамичен поднос за кафе на steins -Размер (чаша) : 8,00 X8,00 X7,00 см / 3,14 X3,14 X2 млечни чаша. -Керамична чаша, е универсална и е подходяща за различни случаи, като декоративна чаша за вода в дома, в офиса, кафене, ресторант. -Размер (чиния) : 15,00 X15,00 X3,00 см /, определени блюдец за чаени чаши 5,89 X5,89 X1.Информация за стоки, Чинийка за чаена чаша Керамична чаша за пиене може да съдържа сок, мляко, кафе, чай, вода и всяка друга напитка, която искате. мода в керамична чаша за чай и креативен дизайн осигуряват нейната популярност.чаша със сърце, което търсите креативную кафеена чаша?Този продукт ще бъде най-добрият избор за вас.декоративна чаша за вода за партита, подходяща за дома, офиса, кафене, ресторант и т. началната кафеена чаша е Изработена от висококачествен материал и практичен за по-дълга употреба.

R

Продукти в категория