.

.

YARNOW 4шт Пружина на Линия Пружина на рамка, която Панти Панти от Неръждаема Стомана Тежкотоварни Контур Извити линии за Самозакрывающихся противопожарни Врати на П?

YARNOW 4шт Пружина на Линия Пружина на рамка, която Панти Панти от Неръждаема Стомана Тежкотоварни Контур Извити линии за

BGN 11.59
Продукти

КОНТУР АВТОМАТИЧНО ДОВОДЧИКА ВРАТИ е Изработен от висококачествен материал, здрав и създаден за продължителна употребаКУТИЯ ПАНТИ ЗА ВРАТИ - широко използваните панти за мебели и други опаковки, за поставяне на врати или прозорци.ПАНТИТЕ на ГАРДЕРОБА от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА-им е лесно да се съборят или да се деформира, те притежават добра устойчивост, слой от повърхността добре предпазва от попадане на ръжда.ВРАТА на ПАНТА с автоматично ЗАТВАРЯНЕ промяна на дизайна на мебелната врата, като шкафове, шкафове купе, нощно шкафче, гардероб, МЕТАЛНИ ПАНТИ - Дизайн е лесен за дизайн, лесен за инсталиране, подходящ за професионална и лична употреба.КОНТУР АВТОМАТИЧНО ДОВОДЧИКА ВРАТИ е Изработен от висококачествен материал, здрав и създаден за продължителна употреба.КУТИЯ ПАНТИ ЗА ВРАТИ - широко използваните панти за мебели и други опаковки, за поставяне на врати или прозорци.ПАНТИТЕ на ГАРДЕРОБА от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА-им е лесно да се съборят или да се деформира, те притежават добра устойчивост, слой от повърхността добре предпазва от попадане на ръжда.ВРАТА на ПАНТА с автоматично ЗАТВАРЯНЕ промяна на дизайна на мебелната врата, като шкафове, шкафове купе, нощно шкафче, гардероб, МЕТАЛНИ ПАНТИ - Дизайн е лесен за дизайн, лесен за инсталиране, подходящ за професионална и лична употреба.Списък на пакетите 4 x Панти Характеристики - Размер : 10.06 инча Врата на панта на гардероба. - Изработен от висококачествен материал, различен превъзходна здравина и практичност, самозакрывающийся панта. - Материал : Панти от неръждаема стомана за кухненски шкафове. - Панта, широко използвана в мебелни и други опаковки, за закрепване на врата или прозорец панти, флип от преди. - На повърхността на изделия от гладко и без чеп, а монтажът се извършва прости и удобни черни метални панти. - преработка на дизайн, мебелни врати, като например библиотека, шкафове купе, шкафче, гардероб и т., извити линии за. - Конструкция е лесен за дизайн, лесен за инсталиране, подходящ за професионална и лична употреба пролетта на панти за врати.Информация за стоки, Метални врати на скоби, изработени от здрав материал за по-дълга употреба, не са засегнати от корозия и деформации, може да ви направи една добра услуга.

R

Продукти в категория