.

.

Yinpecly Химикалка Горна Кремена с Меден Шарикоподшипником, Вратата се Затвори и Оборудване за кабинет, Мебели за дома вратата на гардероба, Невидима врата, Затваряне ?

Yinpecly Химикалка Горна Кремена с Меден Шарикоподшипником, Вратата се Затвори и Оборудване за кабинет, Мебели за дома вратата на гардероба,

BGN 2.38
Продукти

【Размери на продукта】-Размер : 5x6 mm/0,20x0,24 инча (dia * L); Плоча в комплекта не са включени 【Високо качество】 - Ключалки, изработени от плътен месинг, добре проектирани и са трайни, което осигурява дълготрайна употреба. 【Предимство】 - Регулируемо напрежение, позволява инсталиране на врата, така че да им откриване и закриване не се изисква голям човешки усилия, но при това бяха достатъчно силни. 【Лесна инсталация】- Double ball затвори вратите на гардероба е лесен за инсталиране, просто точно align две части за закрепване. 【Широко приложение】 Капаче, с отточна напрежение е подходяща за шкаф, чекмедже, шкафчета, бюфет, гардероб, врати за баня / спални, вкара врати, врати на АВТОБУСА и врати, под кухненската мивка и т. Описание на топка натяжной капаче Yinpecly : 1. Лесен за инсталиране и лесна за използване, прекрасна подмяна на топка капаче за вашия стар или повреден. Изработен е от мед, красив и траен за използване и осигурява по-добри експлоатационни характеристики. Може да се използва за врати и шкафове с виртуални дръжки или рычагами за надеждно затваряне и плавно отваряне. Може да бъде инсталиран в шкаф, сервант, плъзгащо се чекмедже, врата и т. Параметри : Материал : мед Цвят : меден тон Обработка на повърхността : полиране Диаметър : 5 мм / 0,20 "Дължина : 6 мм / 0,24" Mailto Съдържание : 10 бр х топка капаче за напрежение.

R

Продукти в категория