.

.

Комплекти хавлиени кърпи nottoc за баня - Сребристо, светло Сиво /Комплект от 6/2 Хавлиени кърпи / хавлии + 2 Кърпи за ръце + Гъба 2 - Турски Памук, Меки, Плюшени, Пухкави, Абс?

Комплекти хавлиени кърпи nottoc за баня - Сребристо, светло Сиво /Комплект от 6/2 Хавлиени кърпи / хавлии + 2 Кърпи за ръце + Гъба 2

BGN 0.67
Продукти

Чаршафи с двоен шев по-трайни от други кърпиВышитое кърпа фантастично изглежда страхотно във вашата баня.Ние сме се постарали да ги направят по-устойчиви, но се опитайте да се използва внимателно. ? Внимание : В комплекта са включени 2 хавлиени кърпи за баня, 2 кърпи за ръце и гъба 2 на стойност 600 GSM.Всяка кърпа разполага с гайки за закачане, прошито с двоен шев и бродирани по отношение на стилен логото на нашата компания.Размер на хавлиени кърпи 27х54, кърпи за ръце 16х28 и мочалок 13х13 см.Общо тегло на комплекта е около 3,74 паунда, което е около 1,7 кг., Можете да се сложи кърпи в сушилнята, те трябва да изсъхне за 10-30 минути, в зависимост от марката на сушилни.Кърпите могат да се перат при температура от 40 градуса по Целзий в перална машина. ?? Производство : Нашите изключителни комплекти, хавлии, произведени в Турция.Ние използваме 100% турски эгейский памук с най-високо качество в света.За разлика от турското егейско памук в мекотата, пушистости и наистина попиваща способност.Кърпи прошиты двоен шев и са бродирани, това означава, че тези чаршафи са здрави за по-дълга употреба.Ние не използваме никакви вредни химически вещества, нито в периода на производство, нито по-късно. ?️ Опаковка : Вие ще получите опаковка, благоприятни за климата, когато ви ще чаршафи.Ние използваме специална система за опаковане, благодарение на нашата система за опаковане ви ще бъде пропылесосенные кърпи.Това означава, че нашите луксозни кърпи за премахване на излишния въздух и вода, което намалява въглеродните емисии при транспортирането. ? Употреба : Можете да използвате нашите чаршафи у дома, в хотел, спа център, баня, фитнеса, сауната, басейна и навсякъде, където ви трябва.Кърпи пристигнат пропылесосенными.Може би си мислите, че те са тънки, но това не е така.Измийте ги, преди да използвате, и ще видите разликата и това, какви са пухкави.Не забравяйте да направите снимки преди и след.Моля, не забравяйте да се измие цвят отделно. ? Удовлетворение : Ние се доверяваме на качеството на нашите кърпи.Ние можем да гарантираме 100% удовлетвореност на нашите кърпи.Дори ако имате въпрос или проблем, можете директно да се свържете с нас.Ние ще ви предоставим гарантирано решение на вашия проблем.Можете да се доверите на нас и да ни изпратите нашите кърпи за подарък на своето семейство и приятели.Ние не ви разочаруем. ? Внимание : В комплекта са включени 2 хавлиени кърпи за баня, 2 кърпи за ръце и гъба 2 на стойност 600 GSM.Всяка кърпа разполага с гайки за закачане, прошито с двоен шев и бродирани по отношение на стилен логото на нашата компания.Размер на хавлиени кърпи 27х54, кърпи за ръце 16х28 и мочалок 13х13 см.Общо тегло на комплекта е около 3,74 паунда, което е около 1,7 кг., Можете да се сложи кърпи в сушилнята, те трябва да изсъхне за 10-30 минути, в зависимост от марката на сушилни.

R

Продукти в категория