.

.

Дълги разноцветни Перуки DIYI, 6 опаковки, къдрави Перуки за партита, Къдрава Цветни Перуки за жени, Аксесоари за моминско парти, Сувенири – Допълнително 6 опаковки, Н?

Дълги разноцветни Перуки DIYI, 6 опаковки, къдрави Перуки за партита, Къдрава Цветни Перуки за жени, Аксесоари за моминско

BGN 0.67
Продукти

?【Набор от ценности】 Нашия набор от перуки съдържа 6 цветни дълги къдрава перука и 6 чифта очила в различни цветовеТези цветни перуки са на разположение в достатъчно количество, и с тях можете да споделите с приятели, за да отговори на различните нужди. ?【Любима парти】Ти определено влюбишься в нашия дъга дълги вълнообразни перука!Красивите и модерни цветове, подходящи за много случаи, като перуки за всеки ден, перуки за партита, перуки за cosplay, перуки на Хелоуин, за да проверите за ергенски партита.И тогава с нашите безплатни очила вие, разбира се, ще изглежда най-привлекателно. ?【Материал премиум-клас】 Всеки цветни дълга перука за жени е изработен от висококачествен найлонов плик влакно, което е меко, здраво и многократна употреба.Тези синтетични перуки са на 100% безопасни и няма да навредят на косата. ?【Нежен дизайн】 Ярки цветове кудрявого перука с бретон, те са изпълнени с мрежесто ръкав вътре, удобни и дишащи, мрежест ръкав е изработена с ластик, можете да регулирате размера му.Освен това, ако сте недоволни дължина на бретон или степен на вълна от перука, може да се промени в съответствие със собствените си предпочитания. ? 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 Ние сме много сигурни, че ви харесва.Ако не сте доволни от нашите цветен перука, моля, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас!. дълги цветни перуки неоновите перука, перуки с вълнообразен коса, къдрава перуки за cosplay за жени, декорация за партита, на Помещение включва 6x неонови надписи, дълги перуки за жени, 6x очила, различни цветове, Параметрите на продукта, Количество : 12 бр. Цвят : както е показано на снимките Материал : полиетилен, пластмаса Забележка : поради екструдиране по време на опаковането или при транспортиране на перука може да бъде във форма, когато имам.Не се притеснявайте, просто трябва да отделим минутка да гребен косата си или да се коригира ги с помощта на маша.

R

Продукти в категория