.

.

Кабела на зарядното устройство за контролер PS4 Micro USB За синхронизация на данни на 3 метра (комплект от 2 части) - Удължен кабел Micro USB в трайни оплетке За зареждане е Съ?

Кабела на зарядното устройство за контролер PS4 Micro USB За синхронизация на данни на 3 метра (комплект от 2 части) - Удължен

BGN 22.16
Продукти

? НАПРАВЕНО за игри : Уникален дизайн за контролери PS4 / PS4 Slim / PS4 Pro, контролери за Xbox One / One S / One Elite / One X, както и много други устройства с интерфейс micro USBПроектиран с което ферритовым сърцевина за филтриране на шума на сигнала и намаляване на грешки на предаване. ? ЕДНОВРЕМЕННА ИГРА и за ЗАРЕЖДАНЕ : няма нищо по-лошо от смъртта на вашия контролер в средата на играта.За щастие, с нашите 3-метрови (10 фута) USB кабели за зареждане и синхронизиране на данни можете да играете по време на зареждане и ти никога повече не трябва да излиза от онлайн игра заради рядка батерията на контролера. ? ИДЕАЛНОТО СВЪРЗВАНЕ : ЗА разлика от други подобни, но с по-ниско качество USB-кабели, USB кабели Redwey оборудвани разъемными глави от неръждаема стомана, които лесно и надеждно включен в контакта, така че не се превърне в насипно състояние и не падат от вашите устройства.Вие със сигурност може да се насладите на администратора по време на неговото зареждане, за да се насладите на най-добри игрови преживявания. ? СВЕРХПРОЧНОСТЬ : Кабели Redwey са изработени от външния материал в найлонов оплетке, който се отличава с висока гъвкавост.Нашите кабели са били тествани на огъване над 5000 пъти и все още работят много добре.Ние предлагаме безплатна 24-месечна гаранция на всички наши USB-кабели, така че, ако по някаква причина кабел ще спре да работи в продължение на 2 години, моля, пишете ни, ние ще доставим безплатно ви даде нов.Не се налага да се връща. ? Универсална съвместимост : - USB Кабел type A -USB micro B също така е съвместима с контролери за Microsoft Xbox One / One S / X, игрови конзоли NES & NES Classic Edition, повечето телефони / таблети с Android, устройства, Samsung и много други устройства с порт Micro USB. ? НАПРАВЕНО за игри : Уникален дизайн за контролери PS4 / PS4 Slim / PS4 Pro, контролери за Xbox One / One S / One Elite / One X, както и много други устройства с интерфейс micro USB.Проектиран с което ферритовым сърцевина за филтриране на шума на сигнала и намаляване на грешки на предаване. ? ЕДНОВРЕМЕННА ИГРА и за ЗАРЕЖДАНЕ : няма нищо по-лошо от смъртта на вашия контролер в средата на играта.За щастие, с нашите 3-метрови (10 фута) USB кабели за зареждане и синхронизиране на данни можете да играете по време на зареждане и ти никога повече не трябва да излиза от онлайн игра заради рядка батерията на контролера. ? ИДЕАЛНОТО СВЪРЗВАНЕ : ЗА разлика от други подобни, но с по-ниско качество USB-кабели, USB кабели Redwey оборудвани разъемными глави от неръждаема стомана, които лесно и надеждно включен в контакта, така че не се превърне в насипно състояние и не падат от вашите устройства.Вие със сигурност може да се насладите на администратора по време на неговото зареждане, за да се насладите на най-добри игрови преживявания.

R

Продукти в категория