.

.

Кофа за боклук ZUKEELJT, кофата за Боклук, За дома, Кухненски масичка за кафе в кошчето за боклук с панти капак, Пластмасови, синьо, розово (11 * 19 см), Десктоп Малка кофа за ?

Кофа за боклук ZUKEELJT, кофата за Боклук, За дома, Кухненски масичка за кафе в кошчето за боклук с панти капак, Пластмасови,

BGN 32.32
Продукти

✦Благодарение на модерния дизайн на продукт изглежда страхотно в банята, кухнята и другите помещения, заемайки при това по-малко място ➤Вградени подвижни бочкообразный жило, лесно вынимаемый от торбата за боклук.Голям външен дизайн, удобен за цензуриране на отпадъци; кликнете върху флип капак, лесен за работа. ➤По ъглите има ключалката, и сърцевината на ствола може да се сключва само с едно кликване, за да можете да нося торба за боклук. ➤, Поставен на масата, той не заема място и дръжте всички малки предмети, за да се поддържа чистота и ред в помещението. ➤Прости и елегантни цветове, креативни и модерни форми, чисти и красиви цветове. ✦Благодарение на модерния дизайн на продукт изглежда страхотно в банята, кухнята и другите помещения, заемайки при това по-малко място. ➤Вградени подвижни бочкообразный жило, лесно вынимаемый от торбата за боклук.Голям външен дизайн, удобен за цензуриране на отпадъци; кликнете върху флип капак, лесен за работа. ➤По ъглите има ключалката, и сърцевината на ствола може да се сключва само с едно кликване, за да можете да нося торба за боклук. ➤, Поставен на масата, той не заема място и дръжте всички малки предмети, за да се поддържа чистота и ред в помещението. ➤Прости и елегантни цветове, креативни и модерни форми, чисти и красиви цветове.Материал : Пластикразмер : 19,5x11 см 7,68x4,33 дюймовцвет : розово /синьо.

R

Продукти в категория