.

.

2 елемента Близалка във формата На Точильного Камък За Краката Пемза за Грижа За Краката на Скрубер За Изсушаване на Краката Инструмент За Премахване на Мъртвата К?

2 елемента Близалка във формата На Точильного Камък За Краката Пемза за Грижа За Краката на Скрубер За Изсушаване на Краката

BGN 4.41
Продукти

Това е идеалният педикюрный грижа за кракатаТова ще ви помогне да изтриете омертвевшую кожата на краката си и ще направи краката, елегантни и комфортни.Това може да ви помогне да премахнете твърда, суха и закалени кожата.Подходящ за грижа за краката или ръцете, скрабирует, премахва мазоли и груба, омертвевшую кожата.Преносим и лек, лесен за носене.описаниеЭтот продукт е добър помощник за премахване на застаряването на кутина от пемза.По кожата лесно да се направи мазоли!Можете просто първо спуснете краката в топла вода и леко се втрива мъртвите участъци от триене на кожата. отпуснете нервите, премахване на умората, махнете омертвевшую кожата си, направете кожата си гладка и естествена, настанете се удобно.Характеристики - Цвят : Разход. - Материал : Жернов. - Размер : 20 x 7 x 2,5 виж - Портативен и лек, лесен за носене. - Това може да ви помогне да премахнете твърда, суха и закалени кожата. - Това е идеалният педикюрный грижа за краката. - Това ще ви помогне да изтриете омертвевшую кожата на краката си и ще направи краката, елегантни и комфортни. - Подходящ за грижа за краката или ръцете, скрабирует, премахва мазоли и груба, омертвевшую кожата.Пакетът включва 2 x Ексфолианти за грижа за краката.

R

Продукти в категория