.

.

JUEKUI Стенен Декор Стикер 96 бр. Красиви Мигли за Каротидно око с 100 бр. Розови Точки Винил Декор за Детска Спалня на Изкуството на Грима WS22 (Черно + Розово)

JUEKUI Стенен Декор Стикер 96 бр. Красиви Мигли за Каротидно око с 100 бр. Розови Точки Винил Декор за Детска Спалня на Изкуството на

BGN 0.33
Продукти

Размер : Всяка fimbria варира между 2,5 "Ш-1,26"(6,4x3,2 см)Всяка точка е в интервала от 1 инч (2,5 см).Изображението може да не отразява истинския размер.Опаковка : В този комплект 96шт (48 двойки) на миглите и 100шт на точки.Включва 3 листа миглите и 1 лист на точки.Всеки отделен стикер може да бъде поставен така, както искате!Използвайте тези етикети за създаване на акцент върху стената, на тавана или като декорация на партита.Лесно се изчиства от кори и се придържа.Украсете детски ясли и детски ясли, вътрешни стени, прозорци в дома си, баня, офис, стая в общежитието или лаптоп.Стикер JUEKUI : Висококачествен винил, трайни, водоустойчиви, обикновено може да се съхранява 3-5 години. Размер : Всяка fimbria варира от 2.5 "W-1,26"(6,4x3,2 см).Всяка точка е в интервала от 1 инч (2,5 см).Изображението може да не отразява истинския размер.Опаковка : В този комплект 96шт (48 двойки) на миглите и 100шт на точки.Включва 3 листа миглите и 1 лист на точки.Всеки отделен стикер може да бъде поставен така, както искате!Използвайте тези етикети за създаване на акцент върху стената, на тавана или като декорация на партита.Лесно се изчиства от кори и се придържа.Украсете детски ясли и детски ясли, вътрешни стени, прозорци в дома си, баня, офис, стая в общежитието или лаптоп.Стикер JUEKUI : Висококачествен винил, изсечен под налягане, устойчив, водоустойчив, обикновено може да се съхранява 3-5 години.Нашите стикери за стени, произведени от висококачествен винил.Ако изберете вместо този нов стикер, няма и следа няма да остане.Етикети трябва да се прилага върху гладка, равна, чиста и суха повърхност (като например стени, прозорци, плочки, огледала, врати, метал и т.Състояние : 100% чисто нов Материал : екологично чист винил, PVC Характеристики : Подвижна, трайни, водоустойчиви и с модерен дизайн, двупосочен визуално.Моля, обърнете внимание : * Изображенията може да не отразява истинския размер. * Етикети нанася лесно и забавно. * Указания са приложени към всеки стикер. * Стикер е подвижна, но не може да се използва повторно.* Не пръскайте стикер на прясно боядисани стени.

R

Продукти в категория