.

.

dxjsf Кофа кофа Кофа кофа за боклук Начална Дневна Творческа Дървена Голяма кофа за Боклук с капак, Офис, Спалня и Кухненски кош за боклук Кошче за отпадъци (Цвят: B)

dxjsf Кофа кофа Кофа кофа за боклук Начална Дневна Творческа Дървена Голяма кофа за Боклук с капак, Офис, Спалня и Кухненски кош за боклук

BGN 0.33
Продукти

1 [Основните характеристики на продукта] : боклук, боклук за съхранение в хотелска офиса, хола, кухнята, има два вида капак и капачка за разклащане на избор. [Елегантен външен вид] : Обикновен външен вид, ръчна изработка, лазерни модели, класически и модерен. [Конструкция встряхиваемой капачки] : Кофи за боклук с встряхиваемыми капаци може да бъде само с едно натискане. вградени магнити може да се затвори само с едно докосване. [Водоустойчив вътрешен багажника] : Вътрешен багажника, изработен от полипропилен материал, може да се извадят директно за лесно почистване. Симпатичен и практичен, подробен и реалистичен, лесен за използване.УНИКАЛЕН, но за УНИВЕРСАЛЕН ДИЗАЙН : Използвайте тази кошчето за боклук, за да придават естетичен вид на вашата тоалетна стая, самостоятелна стая, офис, хол, кабинет или всяко друго място, където имате нужда от кофа за боклук.Име на продукта : кофа за боклук за помещения Материал на продукта : + дърво смола1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. Този продукт съдържа само кофи за боклук, нищо повече. Моля, имайте предвид, че в различните монитори може да има малки цветове, моля, разберете разликата. Посочените данни са само за справка и размера посочен е само за справка.Застроена площ има предимство.Ако има малка грешка, моля обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Можете да споделяте и да оставят коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

R

Продукти в категория