.

.

Механична клавиатура Taeeiancd 60%, 61-Ключови Жичен Детска клавиатура със син ключ, ефект на осветление, RGB, клавишными капачки с подсветка на Pbt, подходящи за Win / Mac (сиво-с?

Механична клавиатура Taeeiancd 60%, 61-Ключови Жичен Детска клавиатура със син ключ, ефект на осветление, RGB, клавишными капачки

BGN 8.80
Продукти

Многоцветен : 20 фон цветови режими, скорост на знаменца се регулираЕргономична окачване, двуцветен дизайн капачки за инжектиране, OEM-профил, продължителна употреба без умора.NKRO : Напълно предотвратява появата на призраци.Между клавишите пълноценен клавиатурата няма конфликт и няма никакви пречки за процеса на наслада.Синия ключ : Малък и портативен, лесен за переноске, 60% механичен звук на клавиатурата е ясна, а не размита, бърз отговор, много гъвкав за игри и набор на текст също е добър избор. 【Мини-клавиатура 60%】 е подходящ за всякакви условия, бизнес пътувания, игра на офис, домашна употреба, за да осигури повече пространство на бюрото ви, тази детска клавиатура 60% перфектно по размер. 【С главни букви на клавиши】 използването на висококачествени капачки за комбинации от Pbt и маслоотталкивающего покритие осигурява първокласна дълъг живот и отлично чувство за набиране на текст. 【Ефектно осветление RGB】 клавиатурата има множество режими на осветление, пълна клавиш Fn + p за изключване / включване на осветление, светлината е с приоритет, и тя подкрепя възстановяването на фабричните настройки. 【Синия ключ】 звук клавиатура ясен и не е размита, а отговор-бързо.Той е гъвкав, когато играят на игри, а също е добър избор за набиране на текст. 【В комплект】 включва три капачка за комбинации сублимация боя за разделяне/esc /enter, гребец за ключодържател и Usb кабел-c.Fn + I Превключване на режим на осветяване.Fn +'" Яркост на подсветката +.Fn + : ; Яркост на подсветката-.Fn+ Tab Превключва цвят на подсветката.Fn +] } Скорост осветление +.Fn +[ { Скорост подсветка-.Индикатор клавишите гори, системата е в режим на Mac. Компактен дизайн с 60% : .Ультракомпактная оформление на оптично устройство, с 61 клавиша осигурява чист работен плот.Перфектен мини размер с ергономичен дизайн, нисък профил осигурява повече място за движение на мишката.NKRO и всички ключови средства за защита от отблясъците осигуряват максимална точност на вашите отбори в никакъв сценарий за използване.Лесен за носене : .Благодарение на вырезанию всички ненужни комбинации и по-прагматичен оформление на мача механична клавиатура Mini 60%, компактен и преносими, ще бъде доволен от това, колко място ще се спаси.

R

Продукти в категория