.

.

6 Опаковките на Играчките с Бородатым Дракон, Аксесоари с Бородатым Дракон, Играчки Топки с Бородатым Дракон, Звънец, Подходящ за Гущери, Аквариум за обитаване Малк?

6 Опаковките на Играчките с Бородатым Дракон, Аксесоари с Бородатым Дракон, Играчки Топки с Бородатым Дракон, Звънец, Подходящ за Гущери, Аквариум

BGN 3.33
Продукти

【Материали премиум-клас】 : Тази играчка-кринг-топка за влечуги е изработена от висококачествена пластмаса, безопасно и действително нетоксиченМоля, използвайте го с увереност. 【Лесна употреба】 Играчка топка оборудван с вендузи и въжета, можете да използвате нещастници, за да присосаться до пощенска кутия за проследяването стъпки пълзи, също така можете да използвате въже, за да се закача на кука или можете да махнете въжето и присоску и да играе в него като футболна топка. 【Насърчаване на естественото хранене】 Поставете топката червеи и насекоми, и брадат змей ще гони топката, да играе с него и да намерят начини за покупката на храна.Играчка-пъзел с бородатым дракон 】 Това е една много интересна интелигентна интерактивна играчка.Вътрешната част на топката е празна, за да ям храна.За добиването на храна, брадат дракон трябва да намери начин да се сдобием с храна, която може да повиши IQ. 【Продължавайте да се движите】 упражнения ще ви помогне да отслабнете и да запазите здравето на вашия домашен любимец брадат дракон. 【За облекчаване на стреса и скуката】.

R

Продукти в категория