.

.

[3 опаковки] Забавен калъф за Airpods 2 и 1, Сладък калъф с герои от аниме и 3D анимационни филми, Модни стръмни въздушни капсули 1/2, Дизайн защитна кожа за Airpods 2-ра на 1-во по?

[3 опаковки] Забавен калъф за Airpods 2 и 1, Сладък калъф с герои от аниме и 3D анимационни филми, Модни стръмни въздушни капсули

BGN 0.67
Продукти

【Съвместими модели】 Готин и забавен калъф с 3 D анимационни герой, който е съвместим с брелком Airpods 2nd 3 *NUOMIJIO като професионален продавач, за да ви предостави качествена услуга, ако имаме някакви проблеми с калъф, моля свържете се с нас за първи път, ние ще решим проблема вместо вас за първи път, ние предлагаме 30 дни без причина за връщане на стоката. 3 * Защитен калъф; 3 * Ключодържател. 3 * Защитен калъф; 3 * Ключодържател.Екипът на NUOMIJIO се ангажира да предоставя на клиентите си висококачествени, стилни и практични продукти.Ако търсите качествен калъф за вашите Air шушулките на 1-во и 2-ро поколение.Този красив калъф - ваш избор.Калъф Cool Air шушулките 1/2 с защитен калъф в стил мультяшного аниме.Идеална за засаждане - лесна за използване и почистване - предпазва устройството на 1-во / 2-ро поколение на 360 ° ✔ Съвместимост с Air Pods 2-ри / 1-во поколение (2019). ✔ Помещение включва : 3 * Калъф за Air шушулките на 1-во/2-ро поколение 3 * Карабинер ✔ Основните характеристики на продукта : 1. Сладък калъф Air pod 1/2, 3 D cartoony дизайн прави си въздушни капсули за по-атрактивни и уникални. Изработен е от сгъсти ударопрочной силиконов каучук, той не само красива и стилен, но и осигурява отлично сцепление за защита на въздушни капсули на 360 ° 3. Амортизирующий, прахоустойчив, моющийся, защитено от пръстови отпечатъци.Избягвайте нанасяне на ненужни повреди въздушно капсулам. Конструкция с прорези в дъното, лесно се зарежда, зарежда, без изваждане на корпуса. Идва с карабинер и шнурком за удобство за носене, така че можете да затегнете го към чантата си или пръстена за ключовете, когато излезе от къщата.Вие сте нашият най-ценен клиент, и ние ще бъде благодарен за вашите коментари.Ако имате някакви въпроси или проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа, благодаря ви за вашия избор.

R

Продукти в категория