.

.

Временна Татуировка за Грим за Хелоуин, Ужасна Рана В Устата на Клоун, Кровоточащий Белег, Изглежда Като Истинска Стикер Върху Лицето, Тялото, Зомбита, Грим, Cosplay, Ко?

Временна Татуировка за Грим за Хелоуин, Ужасна Рана В Устата на Клоун, Кровоточащий Белег, Изглежда Като Истинска Стикер Върху

BGN 4.20
Продукти

? Няколко стилове за избор : различни стилове, за да отговарят на вашите запитвания навсякъде, всеки модел е уникален, изглежда много реалистично и естествено, те могат да споделя с приятели и семейството си в Halloween party Cos play & Halloween грим ? Опазване на околната среда и безопасността на: Тези временни татуировки на Хелоуин са изработени от нетоксични и екологично чисти материали за всички възрасти, включително деца и възрастни, можете да залепите на татуировка с белег на ръцете, раменете и всяка друга част от тялото ви.Просто радвайте се на щастлив игра със семейството си. ? Лесно се нанася и отстранява : Изберете желаната фигура, махнете прозрачността, с татуировка, наклейте фигура върху кожата, след това се потапя хартия за татуировки вода или влажна хартия, изчакайте 10-20 секунди, татуировката ще продължи.Бързо отстраняване чрез втриване на детска масло или спирт. ? Реалистичен и широко използван : перфектен за партита за Хелоуин, комплект за грим зомбита или cosplay, с татуировка ухапване на вампир и на други партита, нощни клубове и фотосесии.Идеален за прозорец винетка с белези по лицето, боди-арт грим, белези реалистично да изглеждат, можете да нанесете ги върху кожата, мобилни телефони, керамика, метал, стъкло и други. ? Хелоуин татуировки етикети раната татуировки етикети имитация на татуировка белег татуировка нож за моделиране водоустойчив стикер татуировки.

R

Продукти в категория