.

.

CAHIUYOA 3 бр. Тъмно Червено Лилаво Matte Течна Червило За Оцветяване на устните, Комплект за грим, чаша с Незалепващо покритие DNM, Трайна Водоустойчива Червило, Устойчиви ?

CAHIUYOA 3 бр. Тъмно Червено Лилаво Matte Течна Червило За Оцветяване на устните, Комплект за грим, чаша с Незалепващо покритие DNM, Трайна

BGN 2.00
Продукти

【Набор от течни губных червила,】 Течна матово червило - това е червило с матова текстураИма много различни цветове и всеки цвят може да създаде невероятен грим. 【Продължителното показване на цвят】 матово червило водоустойчив и здрав, не высыхающая, антипригарная чаша, дълго показване на цвят, лек грим, подходящ за устни. 【Естествени Полезни съставки】Балсам за устни е изработен от естествени полезни съставки, като витамин е, пчелен восък и растителни екстракти. 【Лесно да носите със себе си】 Течна червило малка и лека, удобна за ежедневна употреба, лесно се боядиса, лека и гладка, матова и не е суха, прави устните пълни и блестяща. 【Изискани подаръци】 червило проста и елегантна опаковка, топла, очарователна и изгарящо червило ще отговарят на всяка една приятелка, която ви заобикаля, и може да бъде дарение им като подарък.

R

Продукти в категория