.

.

Коледен Орнамент Куче домашен Любимец Съчувствие Подаръци Загуба на домашен Любимец Керамични Двустранно Елха Коледен Орнамент Куче домашен Любимец Паметник на ?

Коледен Орнамент Куче домашен Любимец Съчувствие Подаръци Загуба на домашен Любимец Керамични Двустранно Елха Коледен Орнамент Куче домашен

BGN 5.39
Продукти

?? Чудесен материал : Бижу с име и дата 2022 г в памет на кучето с крила на ангел, изработени от висококачествена бяла керамика с красива лъскава глазура, гладка на допир, не е грапава, с много висока разделителна способност и нежна. ?? Свеж и елегантен : с Орнаменти, отпечатани на 2 страни, от другата страна е същото. ?? Перфектни размери : 3 x 3 инча. включва шнур за закачване, подходящ за закачане на дървото!. ?? Коледни подаръци : уникални коледни подаръци за вашето семейство, приятели или колеги, също могат да бъдат използвани като коледа, хэллоуинских, новогодишни, възпоменателни подаръци за вашето семейство, приятели, също са добър избор за украса на дома. ?? Перфектно сервизно обслужване : Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете да се свържете с нас по всяко време, и ние ще ви отговорим за първи път!.Украшение, Подаръци за спомен за съпричастността поради загуба на Кучета, Котки, Домашен любимец, Керамичен Коледен Орнамент, Мемориал за домашни любимци, Крила на Ангел, Украса с Име и дата на поръчка, Празнична украса на паметта за домашен интериор елхи, Празничен подарък??Украса с име и дата под формата на крилата на ангела за домашни любимци, произведени по поръчка, кръгло, 3 инча, изработени от керамика с най-високо качество.?? Украса с 2 начина на печата, от другата страна е същият, включва в себе си шнур за окачване, идеален за захващане на дърво!??Празнувайте важни събития : първата Коледа като украса за младоженци, първото нещо коледна украса за дете, първото нещо украса за дома, първата година като украса за баба или дори годишни украса за двойки.??Кучето е домашно животно паметник на Крилата на ангела Потребителско име и дата на Красиво фарфоровое украса с високо качество, което ще се превърне в ценен сувенир великолепие на дълги години.Идеален начин да украсите своя коледна елха Празнувайте важни събития с помощта на декорация на паметта, като украса за годеж, първата Коледа като украса за младоженци, първото нещо коледна украса, на първо украса за дома или годишни украса за двойки, нов дом, сватба, подарък за младоженци.?? Тези украшения са много привлекателни за вашата коледна елха.Изображението се нанася върху украшение постоянно.

R

Продукти в категория