.

.

Чанта за Лакомство за Кучета, Държач за чанта За Лакомство за домашни Любимци, Найлон Светоотражающая Лента с Цип за Разходки (Лилаво)

Чанта за Лакомство за Кучета, Държач за чанта За Лакомство за домашни Любимци, Найлон Светоотражающая Лента с Цип за Разходки

BGN 23.40
Продукти

С катарама : Държач за чанта за лакомство за домашни любимци е изработен от неръждаема ключалката, която здраво е закрепена и може да се използва за по-дълъг период от времеПАМУЧЕН ДИСК : Чанта за дресура лакомство за кучета има вътре дебела памучен диск за по-удобно носене.С цип : Чанта за дресура на домашни любимци с цип премиум-клас, се простира и слизат без заедания, по-удобен за използване. найлонов материал : Чанта за лакомство за кучета е изработена от нейлонового материал, устойчив на износване и ухапвания и ужилвания, може да се използва известно време.Светоотражающая лента : Чанта за дресура на кучета е с дизайн нощен светоотражающей ивици, висока яркост, по-висока степен на сигурност.С катарама : Държач за чанта за лакомство за домашни любимци е изработен от неръждаема ключалката, която здраво е закрепена и може да се използва за по-дълъг период от време.ПАМУЧЕН ДИСК : Чанта за дресура лакомство за кучета има вътре дебела памучен диск за по-удобно носене.С цип : Чанта за дресура на домашни любимци с цип премиум-клас, се простира и слизат без заедания, по-удобен за използване. найлонов материал : Чанта за лакомство за кучета е изработена от нейлонового материал, устойчив на износване и ухапвания и ужилвания, може да се използва известно време.Светоотражающая лента : Чанта за дресура на кучета е с дизайн нощен светоотражающей ивици, висока яркост, по-висока степен на сигурност. НАЙЛОНОВ МАТЕРИАЛ : Калъф за лакомство за кучета е изработена от нейлонового на материала, за устойчиво на износване и ухапвания и ужилвания, може да се използва известно време. ПАМУЧЕН ДИСК : Чанта за дресура лакомство за кучета има вътре дебела памучен диск за по-удобно носене. С катарама : Държач за чанта за лакомство за домашни любимци е изработен от неръждаема ключалката, която здраво е закрепена и може да се използва за по-дълъг период от време. Светоотражающая ивица : чанта за дресура на кучета е с дизайн нощен светоотражающей ивици, висока яркост, по-висока степен на сигурност. С цип : чанта за дресура на домашни любимци, избрана с цип премиум-клас, се простира и слизат без заглушаване, по-удобен за използване.Параметри : Тип на продукта : Чанта за дресура лакомство за СобакМатериал : найлон Употреба : Отглеждане на кучета на открито Списък на опаковката : 1 х чанта за дресура лакомство за кучета.

R

Продукти в категория