.

.

Rierdge 7 бр. кожена Машина за Бродерия, V-Образен Перфоратор, Режещи Инструменти за колан, чанта-портфейл, 7 размери (10 мм, 15 мм, 20 мм, 25 мм, 30 мм, 35 мм, 40 мм)

Rierdge 7 бр. кожена Машина за Бродерия, V-Образен Перфоратор, Режещи Инструменти за колан, чанта-портфейл, 7 размери (10

BGN 1.00
Продукти

【Остър ръб】 V-образен дизайн, достатъчно остър за повечето видове кожа и лесен за използванеТези стригане на кожата са идеални за подрязване на краищата на коланите или ленти за часа. 【Висококачествени материали】 Нашите инструменти за бродерия от кожата са изработени от висококачествени желязо, и се отличават с издръжливост, остри и дълголетие. 【Размери】 е Подходящ за рязане на кожа на ръба на 1/4 кръг.Ширина на острието включва 10 мм, 15 мм, 20 мм, 25 мм, 30 мм, 35 мм, 40 мм. 【Многократно използване на】 V-образен перфоратор широко се използва за пробиване на дупки в ремнях, портмонета, чанти и други продукти от естествена кожа, ръчна изработка.Тези извити кожени инструменти имат гладка повърхност и не оставя петна. 【Rierdge Обещание】 Ако не сте доволни от покупката си по всяко време и по всякаква причина, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние бързо ще ви отговорим в рамките на 24 часа!Ако в рамките на 30 дни не сте доволни на 100% върнете стоката си, за да се върнете!Това обещание Рирджа. кожена машина за бродерия, V-образно перфоратор Режещи инструменти за чанти-кесията на колана си с 7 размери (10 мм, 15 мм, 20 мм, 25 мм, 30 мм, 35 мм, 40 мм) Параметри : Материал : желязо Ширина на рязане : 10 мм, 15 мм, 20 мм, 25 мм, 30 мм, 35 мм, 40 мм Количество в опаковка : 7 бр. Широко приложение : V-образен перфоратор широко се използва за пробиване на дупки в ремнях, портмонета, чанти и други продукти от кожа със собствените си ръце.Тези извити кожени инструменти имат гладка повърхност и не оставя петна.Топло забележка : 1. Цветовете могат да се различават поради различни дисплей, моля, разберете. Моля, се допуска отклонение от 1-2 мм от ръчно измерване, моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Гаранционно обслужване : Ние се ангажираме да ви предоставим най-икономични, качествени и надеждни продукти, тъй като вярваме, че това е приоритет и допринася за сполучлива покупка.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете Rierdge по всяко време.И ние ще решим проблема възможно най-скоро. Гаранция за 100% удовлетвореност и надеждно обслужване на клиентите в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория