.

.

RYNGHIPY, Комплект Спално бельо с Русалочкой, 6 бр., Бебешко Легло, в Чанта с Двоен Размер, Комплект Спално бельо с Принтом Опашка на Русалка За момичета, Колекция Спално ?

RYNGHIPY, Комплект Спално бельо с Русалочкой, 6 бр., Бебешко Легло, в Чанта с Двоен Размер, Комплект Спално бельо с Принтом Опашка на Русалка

BGN 33.33
Продукти

Дишащ, мек [Размер и измерване] Колекция одеяла с тематични риба везни Twin Size включва 6 теми : 1 одеяло : 68 "x 90", 1 син чаршаф : 39 "x 75" + 16", 1 розова плосък чаршаф : 66 "х 96", 2 калъфки за възглавници-плик : 20 "x 30", 1 декоративна калъфка : 18 "x 18". [Ултра мека кърпа] Висококачествен микрофибър и пухкав пълнеж предоставят по-добра пропускливост на въздуха и мекота, запазват топлина и уют по всяко време на годината. [Романтичен дизайн с пайети под формата на люспи русалка] Този пъстър комплект одеяла с пайети под формата на люспи русалка, отличен 3 D принт, подчертава ярки цветове, много е сладък и чаровен, това е интеграцията на изкуството и визия.Луксозен и визуално ефектен комплект спално бельо, който напомня за магьосническия и мифическом свят на русалките, създавайки замечтани и очарователна атмосфера в спалнята. [Easy care] Цифров 3 D-печат, не избледняват и не се навива.Машинно пране отделно в студена вода с лек цикъл.Сушете на въздух или в перална машина на слаб огън.Моля, не отбеливайте. [Добър избор като подарък] Този сладък комплект одеяла с брилянтен образец на "опашка на русалка", изпълнен с любов и романтика, подходящ за всички сезони, идеален за тези, които обичат въображението и quirkiness в своя декор.Добър избор като подарък за рожден ден или специален празничен подарък за децата, момичета, юноши, жени и вашите добри приятели.Изключително мек материал с висококачествен пълнеж от микрофибър ще ви осигури комфорт по всяко време на годината. Тъканта, използвана за набиране на одеала, внимателно подбрани, за да се гарантира мекота при допир, което ще Ви позволи да се потопите в комфортен и спокоен сън.Плюшено пълнител от микрофибър създава допълнително ниво на комфорт и топлина, което го прави идеален спътник в студените нощи.Висококачествена дишаща материя от микрофибър, ултра удобна и мека, което я прави идеална за тайна студените нощи. Може да се използва през цялата година.Притежава отлична трайност при продължителна употреба.Чаршаф с дълбок джоб с еластична лента по цялата обиколка (не само в ъглите).Подходящ за матраци с размер до 16 инча. Добър избор като подарък за рожден ден или специален празничен подарък момчета и момичета, майки и бащи, мъже и жени, юноши и вашите добри приятели.

R

Продукти в категория