.

.

Надуваема възглавница за краката SAHEYER за пътуване, идеален като легла в самолета за деца и малки деца, Възглавница за краката с регулируема височина за офиса, дома, ?

Надуваема възглавница за краката SAHEYER за пътуване, идеален като легла в самолета за деца и малки деца, Възглавница за краката

BGN 3.00
Продукти

???? ???? ??????? ???? ??????????? : Подобрена въздушна възглавница за краката SAHEYER идеално за пътуване със самолет, отговаря на височината на седалката и попълва разликата между седалките, завъртане на вашите деца в удобно легло в самолет ??????? ?????? : Надуваема пътна възглавница за краката SAHEYER, изработена от здрава, мека и екологично чист флокированного PVC с дебелина 2,3 мм и е снабден с еднопосочен вентил по-голям диаметър, което позволява лесно помпане си уста.Вграден процес на прекратяване на краищата осигурява по-добра херметизацията на възглавници. ?????-?????????? ?????????? ???????? : Надуваема възглавница за краката SAHEYER има 3 регулируеми на височина в зависимост от вашите нужди, облекчава умората и осигурява пълен комфорт. ???? ?? ??????? ??? ??????? : Надуваема възглавница за лесно надуване и да се разкарам, отваряне / затваряне на въздушни клапи.Той е лек и преносим, снабден с найлонова торбичка за съхранение, и можете да го използвате навсякъде, за да отпуснете крака. ??????? ??????? : SAHEYER се стреми да подобри качеството на обслужване на клиентите.Нашата надуваема възглавница за краката може да подобрите цялостното си здраве и на половината тяло поза за максимален комфорт.Ако има някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас.

R

Продукти в категория