.

.

YARNOW S Декорация Дърво Отглеждане Инчов Тъкани Hanginf Не-Сувенири Празнични Чорапи Прибори за хранене Подаръци Коледен Декор Вечерни Нетъкан текстил за Класическа Ча?

YARNOW S Декорация Дърво Отглеждане Инчов Тъкани Hanginf Не-Сувенири Празнични Чорапи Прибори за хранене Подаръци Коледен

BGN 4.69
Продукти

ЧОРАПИ под формата на коледно - Този коледен отглеждане е необходим обект за коледно парти и празникаКоледна ТОРБИЧКА за БОНБОНИ - този персонализирани коледен отглеждане е голям горния отвор и просторно вътрешно отделение, което е идеално за бонбони от всякакъв вид.КОЛЕДНА ОКАЧВАНЕ КАМИНАТА - те помагат да се създаде коледна атмосфера и да дадем на децата и родителите с уникален Коледа.Мультяшная чанта за отглеждане-мультидизайн, може да бъде не само чанта за съхранение, но и окачване. коледен чорап от нетъкан текстил-Окачен чорапи за камината Ярки цветове и коледни елементи могат да създадат богата коледна атмосфера.ЧОРАПИ под формата на коледно - Този коледен отглеждане е необходим обект за коледно парти и празника.Коледна ТОРБИЧКА за БОНБОНИ - този персонализирани коледен отглеждане е голям горния отвор и просторно вътрешно отделение, което е идеално за бонбони от всякакъв вид.КОЛЕДНА ОКАЧВАНЕ КАМИНАТА - те помагат да се създаде коледна атмосфера и да дадем на децата и родителите с уникален Коледа.Мультяшная чанта за отглеждане-мультидизайн, може да бъде не само чанта за съхранение, но и окачване. коледен чорап от нетъкан текстил-Окачен чорапи за камината Ярки цветове и коледни елементи могат да създадат богата коледна атмосфера.Пратката включва 4 коледни отглеждане Характеристики - Този персонализирани коледни чорапи има голяма дупка и просторна вътрешна част, която е идеална за закачане на шоколади всички видове на коледа дървото. - Цвят : Зелен, червен Мультяшная чанта за отглеждане. - Идеални, за да го закачите на коледна елха, стена, врата и висящ чорапи за камината. - Идеална украса за Коледа, Нова година у дома, ресторанта, клуба, бар Декоративни чорапи. - Класически и дълготраен цвят в коледната тематика, съответстваща на коледната атмосфера, пакет за коледни шоколадови бонбони. - Също като очарователен подарък за семейството или за приятелите на коледното парти Коледен коледа на отглеждане. - Материал : декорация за коледни чорапи от нетъкан текстил. - Размер : Около 36,00 X23,00 X16,00 см/14,15 X9,04 X6,29 инча Отглеждане на Коледната елха.Описание на продукта Коледен пакет с шоколадови бонбони - чудесен подпори за готвене изненада за децата.

R

Продукти в категория