.

.

Направи си САМ Диамантена Живопис Украса на Работния плот Коледно Дърво Преливащи Украса на Работния Плот Декорация на Дома, Коледни Подаръци (003)

Направи си САМ Диамантена Живопис Украса на Работния плот Коледно Дърво Преливащи Украса на Работния Плот Декорация на Дома, Коледни

BGN 9.49
Продукти

Рисувани със собствените си ръце, оригиналност, боядисване и пайетки от смола, искри от смола ослепителен, уникален блясък, блестящи на светлината, са най-популярните декорации за вашите ръце в моментаВисококачествени материали : Нашите комплекти за вземане на кристал мозайки, изработени от висококачествени акрилни материали, които са леки и здрави, да ги лесно отвалить или разделят, те са здрави и трайни; ярки цветове и плътни диамантени повърхността правят си занятие по-блестящи и уникални.Идеалният празничен декор : Нашите бижута от кристал ще ви позволи да създадете изящни произведения на изкуството, които ще красят вашия дом или ще си като бижута, ръчна изработка.it може да бъде окачен на врата, стена или в хола, за да създадете празнична атмосфера.Това е и идеален подарък със собствените си ръце, за семейството и приятелите на Коледа, Нова година, свети Валентин, рожден ден, партита, представления, специални поводи и т. Диамантена живопис със собствените си ръце може да работи и да се учи намаляване на стрес, емоционално да се адаптират активно да мисли, повишаване на увереността в себе си.Каквато и да е друга Услуга ?Ако имате някакви проблеми, моля, не се притеснявайте, можете първо да свържете се с нас, ние обещаваме, че ще направим всичко възможно, за да ви помогне.Добре дошли в нашия магазин!Материал : мек акрил, лесно разчупване на Пространството : всекидневна /спалня / класна стая за САМ diamond 5 D живопис стъпки : 1. Отворете кутията, проверете пълнотата на комплекта; 2. В съответствие с цветен код и изберете цвета на чинията; Ако вие поставите един и същ цвят едновременно, можете да увеличите скоростта; 3. Намерете знаците на картината, като се започне вграждане, докато не приключите; 4. Когато сте готови, сложете няколко книги отгоре, закрепете ги по-здраво; 5. След приключване на пробиване залепете двупосочна лента в долната част на коледна украса, повдигна двойна лента. -двустранно самозалепваща се лента, поставете го в основата, нанизани малък медальон на веревочку и виси на коледна елха. Забележка : Почистване ще се отрази на вискозитета на лепилото, моля, не мийте с вода.Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

R

Продукти в категория