.

.

Удължител на чешмата за миене на ръце за малки деца | Удължител дръжки за мивки | - Забавно решение за измиване на ръцете (# 1)

Удължител на чешмата за миене на ръце за малки деца | Удължител дръжки за мивки | - Забавно решение за измиване на ръцете ( 1)

BGN 3.60
Продукти

【Силикон удължител кран】 Удължител на крана е изработен от висококачествен силикон, подходящ за кухненски мивки в домашната си баня, чучур за вана и т 【Удължител покрива носа】 Удължител кран за мивка в банята е подходящ за повечето от традиционните миксери, лек, лесно се разглобяват и почистват, удобни за носене. 【ИЗПОЛЗВАН】Силикон удължител кран - няма други инструменти, не се изисква, просто преса и от двете страни, затворете врата кран за монтаж. 【3 цвята удължител кран 】 Включва розово, синьо и зелено, удължител кран за баня с нескользящим дизайн, не ще бъдат лесно отстранени с кран. 【Удължител за чешма】 Лесен и приятен за използване, добавя удоволствие от миене на ръце, носи вода на бебето, развива у дете самостоятелност и добри навици за пране на ръка. 3 бр Кран за вода.

R

Продукти в категория