.

.

Детска Каска за деца Без удари, предпазни Възглавници За главата, броня-качулка, Регулируемо Защитно покритие, Детска Защитна Капачка за бягане, Ходене, проследява?

Детска Каска за деца Без удари, предпазни Възглавници За главата, броня-качулка, Регулируемо Защитно покритие, Детска Защитна

BGN 1.00
Продукти

100% Памук, здрава мрежа (полиестер) ◆ Защита на 360 ° : Прогулочный каска има удар, амортизация и устойчивост на триенето, което позволява ефективно да се предотврати нараняване на бебета. ◆ Лесен : Лек и без натоварване, отгоре има четири изпускателни отвори за усвояване на пот, не е задушно, и може да се използва по всяко време на годината. ◆ Материал : 100% памук, дишаща мрежа, специална велкро за да се предотврати залепване на косата, амортизирующая гъба, моющаяся, безопасна и нетоксичная. ◆ Размер : 17,72 инча * 20,87 инча, свободно регулируеми обиколката на главата, е подходящ за деца от 6 месеца до 2 години. ◆ Висококачествено обслужване : Ако имате някакви проблеми за използване, вие можете своевременно да се свържете с нас и ние ще ви предоставим решение в рамките на 12 часа.

R

Продукти в категория