.

.

Suiwotin 100ШТ 8 mm (5/16) Бели Пластмасови Мъниче за дупки Пластмасови Капачки за дупки Вълни с Защелкивающимся отвор Тръба за дупки Мъничета за дупки в килера (Бял)

Suiwotin 100ШТ 8 mm (5/16) Бели Пластмасови Мъниче за дупки Пластмасови Капачки за дупки Вълни с Защелкивающимся отвор Тръба за дупки

BGN 2.67
Продукти

【Предпоставка включва】 -100x8 мм пластмасови капачки за дупки, забележка : Това не е обикновена бялаМоля, проверете таблицата с размерите, преди да купите. (Вижте размера на картината). 【Характеристика на продукта】 : Диаметър на дъното : 8 мм / 5/16 ", диаметър на капака : 11 мм / 7/16", височина : 7 mm / 0,27", диаметър на отвора : 7,5-8 мм. 【Материал премиум-клас】 - Прозрачни бели мъничета за дупки, изработени от висококачествен материал, имат малко тегло, устойчивост на износване и дълготрайност.С натъртвания на пръта капачка, и тези первази проникнат в повечето материали на основата на дървесина, като им предоставя приятно и трайно сцепление. 【Прилагането на】 Мъничета с определящи дупки - това е най-евтиният начин за скриване на грозни дупки за регулиране на рафтовете на кухни, шкафове, офис и корпусна и мека мебел.подходящи за отвори за пирони, винтове за дърво, стените на шкафовете, рафтовете на книжарници, библиотеки шкафове, гардеробных и т. Отлични пластмасови капачки за дупки капак, маска и украсени с дупки. 【100% ГАРАНТИРАНО удовлетворение】 - Ако те не ви харесват съвсем, уведомете ни и ние ще ви възстановим стойността на покупката, без въпроси!Ние сме толкова уверени, че ще се наслаждавате на нашите продукти.Специални покрива за закрепване на дупки - това е най-лесният и най-евтиният начин за скриване на грозни дупки за регулиране на рафтовете.Мъничета са проектирани с натъртвания на пръта мъниче, така че те биха могли надеждно и плътно захватываться и проследяват в отверстии.Може да се използва като непромокаеми заглушек, запечатване на задръствания, заглушек за пробирок, гумени прегради, капачки, глави заглушек турбо, резбовани изделия от каучук заглушек.Използва се за уплътнение и скриване на неизползваните дупки за колчета в помещения с регулируеми рафтове в колышках.Подходящи за отвори за пирони, винтове за дърво, стените на шкафовете, рафтовете на книжарници, библиотеки шкафове, гардеробных и т. Забележка От ръчно измерване се допуска отклонение до 1-2 мм. Моля, проверете размера на нашите изделия и да прочетете описание на размера на продукта преди покупката, за да избегнете евентуални неприятни усещания от покупки.

R

Продукти в категория