.

.

WXBDD Подложка за течове на храна за домашни любимци, одеало за дресура на домашни любимци, играчки за работа с носа, Подложка за забавяне на храненето на домашни люби?

WXBDD Подложка за течове на храна за домашни любимци, одеало за дресура на домашни любимци, играчки за работа с носа, Подложка за забавяне

BGN 257.14
Продукти

Този мат имитира лов за храна в тревата и полета, което отговаря на естественото любопитство на кучето и да го подобрява превъзходно обоняниеСпомага за умственото и физически упражнения, при намаляване на стреса. 10 минути нюхания = 1 час джогинг на открито, може да помогне на кучето да се освободите от стреса и отпуснете се, когато напускате дома си една.Цветен забавен дизайн, изработен от здрава тъкан, която не позволява лесно порваться на парчета. сигурно за вашите домашни любимци, осигурява безопасността на вашето куче.Можете да изхвърлите тази подложка в пералната машина и да забрави за него.Може да се пере в машина и се сушат в сушилня.Характеристика : Този мат имитира лов за храна в тревата и полета, което отговаря на естественото любопитство на кучето и да го подобрява превъзходно обоняние.Насърчавайте умствени и физически упражнения, намаляване на стреса. 10 минути сопения = 1 час джогинг на открито, може да помогне на кучета за облекчаване на стреса и се отпуснете, когато напускате дома им насаме.Цветен забавен дизайн, изработен от здрава тъкан, която не позволява лесно порваться на парчета. сигурно за вашите домашни любимци, осигурява безопасността на вашето куче.Можете да изхвърлите тази подложка в пералната машина и да забрави за него.Може да се пере в машина и се сушат в сушилня.Спецификации : размер : размерный редица Тегло на продукта : около 240 грама опаковка Размер на продукта : около 22 * 30 * 10 смМатериал : филцови тъкани + нескользящая тканьупаковка включва : 1 * Легла за домашни любимци Яжте по едно парче за път, насладете се на приятен вкус на вашия език.

R

Продукти в категория