.

.

Pets4Luv Средство за премахване на козината на домашни любимци, Преносимо Средство за премахване на козина на кучета и котки, Лесен за Почистване на Дивани от Плат за д?

Pets4Luv Средство за премахване на козината на домашни любимци, Преносимо Средство за премахване на козина на кучета и котки,

BGN 4.66
Продукти

【Лесно да почистите косата】 Средство за премахване на козината на домашни любимци Pets4 Luv ще ви помогне бързо и ефективно премахване на козината на кучето или коткатаМожете да изберете някоя гума край четка за отстраняване на козината на домашни любимци за използване в най-различни сцени.Без повече коса в колата, на пода и дивана. 【Две опаковки, по-удобни】 за Една машина, една за дома。Можете да почистите неприятните косми навсякъде и няма да забравя ги някъде да се губят.Намаляване на оплаквания от вашето семейство.Много е удобно да съхраняват, носят и задръжте. 【Многократна употреба, преносим и моющееся】 Материали за премахване на козина на кучета и котки Pets4 Luv - това ABS-пластмаса и силикон, които имат дълъг срок на служба.Този инструмент може да се ползва с години и се измива с вода от чешмата.5, което може лесно да се постави в чанта или джоб. 【Подходящ за много видове повърхности】 Средство за премахване на козината на домашни любимци Pets4 Luv може да работи добре на ворсистых ковриках и дивана.Средство за премахване на козина от домашни животни, може да е ефективно за изчистване на косата, въевшиеся в влакната на килима.Например, столче за кола, диван, легло за домашни любимци, котешки дърво и облекло.Той има три вида му край за постигане на най-добрия ефект за почистване. 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти качествени продукти и услуги.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно нашите средства за отстраняване на косми от килима.

R

Продукти в категория