.

.

Anlagrace Сватбена Кристален Гребен за Коса Златен Гребен за Коса-Шнола за Коса Кристални Сватбени Шапки Сватбена Гребен за булки (злато)

Anlagrace Сватбена Кристален Гребен за Коса Златен Гребен за Коса-Шнола за Коса Кристални Сватбени Шапки Сватбена Гребен за булки (злато)

BGN 4.62
Продукти

✦Красива прическа за булки Приятелка на булката е Страхотно украшение за коса за жениИдеален аксесоар за коса За ежедневна употреба и за специални поводи. ✦ Сватбени шапки за булката и шаферките са изработени от жица от сплав, кристал, страз и гребен от сплав.; Красива и елегантна сватба лента за коса, лъскава гребен за коса, подходяща за свадебному роклята. ✦ Цвят : златен ✦ Гребен за коса за младоженци Приблизителния размер : 8 * 0,8 инча (20 * 2 см) Лесно в чорап и здрава, ще ви е много удобен за носене.(Безплатни игли за боби).Гребен за коса на принцесата украсете вас по-елегантен и очарователен начин, можете да промените формата по своему, смяна на кристал.(Безплатни фиби за коса). ✦ Страхотен подарък за булката и за шаферките, подходящ за сватбени партита, абитуриентски бал, на връщане у дома, празници, Коледа, Нова година, меден месец, на Деня на Свети Валентин, Деня на майката и други специални случаи. ✦Красива прическа за булки Приятелка на булката е Страхотно украшение за коса за жени.Идеален аксесоар за коса За ежедневна употреба и за специални поводи. ✦ Сватбени шапки за булката и шаферките са изработени от жица от сплав, кристал, страз и гребен от сплав.; Красива и елегантна сватба лента за коса, лъскава гребен за коса, подходяща за свадебному роклята. ✦ Цвят : златен ✦ Гребен за коса за младоженци Приблизителния размер : 8 * 0,8 инча (20 * 2 см) Лесно в чорап и здрава, ще ви е много удобен за носене.(Безплатни игли за боби).Гребен за коса на принцесата украсете вас по-елегантен и очарователен начин, можете да промените формата по своему, смяна на кристал.(Безплатни фиби за коса). ✦ Страхотен подарък за булката и за шаферките, подходящ за сватбени партита, абитуриентски бал, на връщане у дома, празници, Коледа, Нова година, меден месец, на Деня на Свети Валентин, Деня на майката и други специални случаи. ♥ "Романтични сватбени аксесоари за коса" ♥ Тази сватба гребен за коса с кристали - идеалният начин да се даде на лека елегантност на зададените булчински стил и да добавите нотка на нечовешки приказния блясък на зададените булчински начин.Подходящ за младоженци, шаферките или цветочниц, абитуриентски бал, годеж, годишнина, меден месец, денс партита или по други специални поводи.

R

Продукти в категория