.

.

Angoily 3 бр. Врата, Без Слой За Баня от Стоманен Прът Тежкотоварни Двоен Държач За Шкаф Кухненски Разтегателен Над Дрелью Врати за Полотенцесушителя от Неръждаема Сто?

Angoily 3 бр. Врата, Без Слой За Баня от Стоманен Прът Тежкотоварни Двоен Държач За Шкаф Кухненски Разтегателен Над Дрелью

BGN 3.33
Продукти

Неръждаема стоманаРАФТ ЗА КУХНЕНСКИТЕ КЪРПИ - Универсална.Практичен държач за кърпи за баня, кухня, пералня и много други. държач за съхранение на хавлиените кърпи.Държач за съхранение на хавлиените кърпи - Регулируема дължина, подходящи за повечето кърпи, мочалок и кърпички за миене на чинии, много практичен и професионален.ЗАКАЧАЛКА ЗА КЪРПИ ЗА ДУШ - Универсална.Практичен държач за кърпи за баня, кухня, пералня и много други.РАЗТЕГАТЕЛЕН ЗАКАЧАЛКА за кърпи - Лесно организиране на голям брой принадлежности за баня и съдържа баня чисти и спретнати. разтегателен закачалка за кърпи.ЗАКАЧАЛКА за ХАВЛИИ - Лесен и модерен дизайн придава на вашия дом с елегантен външен вид и ще направят живота ви по-чист и подреден.Списък на пакетите 1 x закачалка за кърпи Особености - Елегантен и модерен външен вид.Идеално се съчетава със стила на оформяне на вашата баня. -Материал : Неръждаема стомана - Универсален.Практичен държач за кърпи за баня, кухня, пералня и много други. - Регулируема конструкция, тази закачалка за кърпите може да се регулира в зависимост от вашите различни нужди. -Размер : 26,50 X13,00 X3,50 см / 10,41 X5,11 X1,38 инча. - Лесно организиране на голям брой принадлежности за баня и съдържа баня чисти и спретнати. -Цвят : сребърен - Модерен дизайн, добре обмислен до всеки детайл, за да му се даде елегантен, луксозен и стилен вид.Описание на продукта стойка за съхранение на хавлиените кърпи, Без никакви неравни ръбове, тази закачалка за кърпи безопасен за използване. закачалка за кърпи са Изработени от висококачествена неръждаема стомана, така че е подходящ за мокри помещения, като бани и кухни.разтегателен закачалка за кърпи Нейната повърхност са устойчиви на ежедневно надраскване и потъмняване на стенописите.

R

Продукти в категория