.

.

Beisseid Здравейте Пролет Кухненски Кърпи и Цветя в Черно-бяла Ивица Кухненски Кърпи На Пръстите На Хавлиени Кърпи, Кърпа За Ръчно Изсушаване на Меки Памучни Чаено Кър?

Beisseid Здравейте Пролет Кухненски Кърпи и Цветя в Черно-бяла Ивица Кухненски Кърпи На Пръстите На Хавлиени Кърпи, Кърпа За

BGN 3.33
Продукти

Материал : Изработен е от полиестер и микрофибър, мека, дишаща, впитывающий пот и бързо сохнущий, дизайн с складывающимися ръбове го прави по-трайниОпаковка : Включва 2 броя, всяка с кърпа с размерите на 18x28 инча, подходящ за ежедневна употреба кърпи за ръце.Преносим:тънък и лек кърпа за пръста тегло от само 130 грама удобен за носене за практикуване на йога, пътувания, спорт и фитнес зала. Многофункционално предназначение : идеален за баня (миене на ръце и лице), тоалетна мивка (изсушаване на ръцете), стая за гости (изсушаване на коса и тяло), кухня (измиване и сушене на маси и съдове), също така е подходящ за плажа, хотел, офис, фитнес и спорт (бягане, плуване, нощуване, йога) като кърпи за пот.Лесно обслужване : Кърпи за ръце не е подходящ за гореща пране при температура над 40 градуса.След измиване гладките по посока на влакната, за да запази първоначалния си фигура.Спецификация : Материал : Полиестер + памук размер : 28 х 18"W опаковка : 1 бр/Пакет 2 бр./пакет функции : бърза впитываемость и мекота ??силен готови ръбовете за предотвратяване на разнищване на ?достатъчно мек, за да не дразни, но достатъчно твърди за правилното пилинг ?машинно пране с минимална Линт или избледняват бързо изсъхва ?насладете се на безпроблемно почистване, без риск от причиняване на вреди за вашата кожа, като добро кърпи за лице, кърпи за ръце, превръзка, кърпа детско,кърпа за кухня и др ?за постигане на най-добри резултати се пере отделно при първата употреба да се сведе до минимум купчина плаващи пране и грижа : ❗да не се избелва. ❗Не е подходящ за гореща пране при температура над 40 градуса. ❗Перете чаршафи с половината от обичайното количество препарат.Твърде много сапуни може да навреди на чаршафи и да ги направя по-пухкави. ❗Развешивайте кърпи за да изсъхне след всяко използване. ❗Не използвайте ютия, за тези кърпи.Най-добре е да изсъхне на кърпи под пряка слънчева светлина. ❗Не поставяйте кърпи в сушилня по-дълго, отколкото е необходимо.Съхранение на кърпи в сушилнята, след като те вече ще пресъхне, ще доведе до увреждане на влакна и отслабване на кърпи.

R

Продукти в категория