.

.

1 бр. за Лепкав закрепване на Присоске, Безплатни Стелажи, монтиран на стената Рафтове За съхранение на Caddy, Органайзер за Слоеве, Кошница за Витрини, Punch, Плаващ лихв?

1 бр. за Лепкав закрепване на Присоске, Безплатни Стелажи, монтиран на стената Рафтове За съхранение на Caddy, Органайзер за Слоеве, Кошница

BGN 37.12
Продукти

Неръждаема стоманаЪГЛОВА ПЛАВАЩ ШЕЛФ - Изработени от материал, устойчив за продължителна употреба.РАФТОВЕ за СЪХРАНЕНИЕ -използване на санитарен възел, кухненски ъгли, не е нужно да се притеснявате за това, че няма място за шампоан, душ, почистващо средство за лице и т., ЪГЛОВ РАФТ за ДУШАТА - за съхранение на шампоан, сапун, четки, кърпи, четки за баня и много други.ЪГЛОВА ДУШ КАБИНА CADDY -Без перфорация, за монтаж не изисква пробиване или инструмент.РАЗТЕГАТЕЛЕН ЪГЪЛ за душ - за съхранение на шампоан, сапун, кърпи, четки и много други. Неръждаема стомана.ЪГЛОВА ПЛАВАЩ ШЕЛФ - Изработени от материал, устойчив за продължителна употреба.РАФТОВЕ за СЪХРАНЕНИЕ -използване на санитарен възел, кухненски ъгли, не е нужно да се притеснявате за това, че няма място за шампоан, душ, почистващо средство за лице и т., ЪГЛОВ РАФТ за ДУШАТА - за съхранение на шампоан, сапун, четки, кърпи, четки за баня и много други.ЪГЛОВА ДУШ КАБИНА CADDY -Без перфорация, за монтаж не изисква пробиване или инструмент.ДУШ КАБИНА CADDY CORNER - Място за съхранение на шампоан, сапун, кърпи, четки за баня и много други.Пакетът включва 1 x рафта, ъглова 2 x етикети Характеристики-Поддържане на шампоан, сапун, четки, кърпи, хавлиени за зъби и много други. - Размер : 26,5x26,5x7 см. - Произведен от материал, устойчив за продължителна употреба. - Излейте излишната вода, за да се улесни формоване si - Без перфорация, не е необходимо в пробивни или инструменти за монтаж. - Цвят : Както е показано на фигурата. -Използване на санитарен възел, кухненски ъгли, не е нужно да се притеснявате за това, че няма място за шампоан, душ гел, почистващо средство за лице и т.- Материал : неръждаема стомана Описание на продукта ъглова етажерка за душата Прост дизайн за съхранение на различни шампоани и други средства за бани. ъглова поставка за душ Е стенни ъглова етажерка триъгълна дизайн. ъглова плаващ шелф идеален за използване в банята или в кухнята. поставка за душ, Изработен от висококачествен материал, полк трайна употреба.

R

Продукти в категория