.

.

Ъглова Душ кабина HNTAQU, Стенни полици за баня, Ъглови Рафтове за съхранение без перфорация, Ъглов рафт за душа в банята, може да се завърта на 180 градуса, подходящ за м?

Ъглова Душ кабина HNTAQU, Стенни полици за баня, Ъглови Рафтове за съхранение без перфорация, Ъглов рафт за душа в банята, може да се завърта

BGN 1.67
Продукти

Подходящ за стени с плосък ъгъл на наклона на 180 ° и стени с прав ъгъл на наклон от 90 ° Можете да го инсталирате на мивката в банята или в ъгъла на душ кабината.Използването на не оставляющего следи трайно лепило, липсата на гвоздеи и перфорация, липса на щети стени и лесна инсталация.Дебел материал, твърда паста, висока товароносимост, издържа на натоварване до 7 кг, позволява лесно да съхранявате всички видове тоалетни принадлежности.В долната част са предвидени кухи канали за вентилация и оттичане на водата, както и за опазване на обекти, които се съхраняват на рафта, сухи и чисти. направете си баня, чист и спретнат. ?【Органайзер за душа в банята】 : Тези влакчета за душата са предназначени за организиране на пространството, са идеални за съхранение и шампоан, чаша за четка за зъби, средства за измиване на тялото, кремове, сапуни и много други.Съхранявайте на ежедневните средство за баня в чистота и чистота. ?【Завой на 90 ° и 180 °】 : Душ кабина caddy corner, подходящи за стени с плосък ъгъл на наклона на 180 ° и стени с прав ъгъл на наклон от 90 °.Държач за душ, подходящ за кухня и баня, независимо дали кухня, баня или кемпер, вие можете да направите в различни модни стилове. ?【Мощната носеща способност на】 : Този багажник за баня е изработен от дебела материал, твърда паста, се отличава с висока товароподемност, издържа на натоварване до 7 кг, Дори и във влажна среда, той може да се придържаме здраво към стената, и му е трудно да падне. ?【Дизайнът на тоалетното дупки】 : Нашите душ кабини, стелажи са с отвор за по-лесно отводняване, което прави вашата баня по-чист и спретнат.В долната част са предвидени кухи канали за вентилация и оттичане на водата, както и за опазване на предмети, съхранявани на рафт, сухи и чисти. ?【Дизайнът на тоалетното дупки】 : Нашите душ кабини, стелажи са с отвор за по-лесно отводняване, което прави вашата баня по-чист и спретнат.В долната част са предвидени кухи канали за вентилация и оттичане на водата, както и за опазване на предмети, съхранявани на рафт, сухи и чисти. ?【Органайзер за душа в банята】 : Тези влакчета за душата са предназначени за организиране на пространството, са идеални за съхранение и шампоан, чаша за четка за зъби, средства за измиване на тялото, кремове, сапуни и много други.

R

Продукти в категория