.

.

Разтегателен кабинет под формата на морска звезда MARSTREE Дърпа Дръжки За чекмеджета на гардероба, Вратите на гардероба, Кухненски Химикалки, Опаковка от 6 броя (Бял)

Разтегателен кабинет под формата на морска звезда MARSTREE Дърпа Дръжки За чекмеджета на гардероба, Вратите на гардероба, Кухненски Химикалки,

BGN 2.00
Продукти

Размер : 194 инча; Материал : керамика и метал;.Чудесна форма на морска звезда, здрава, доста художествена, полезна!Те добре усещат в ръка и пръстите на краката, когато те изказват чекмеджета и шкафчета;.Идеален за шкафове, чекмеджета, скринове, сервантов, мебелни врати, кухни, спални и бани и много други. Винтове 4 размери : комплектът включва 4 винта с различна дължина, така че можете да изберете подходящия. 6ШТ винтове 22 мм, 25 ММ, 30 мм и 50 мм от всеки размер.За разлика от повечето дръжки на пазара, ние предлагаме винтове 4 размера, за да отговорят на различните нужди.Спирала на дръжката на гардероба има солидна конструкция, осигуряваща трайност обков и елегантен, стилен външен вид. Ще ви бъде доста лесно да го инсталирате с помощта на обикновен домашен инструмент.Всеки проблем, моля не се колебайте да се свържете с нас.94 инча; Материал : керамика и метал;.Чудесна форма на морска звезда, здрава, доста художествена, полезна!Те добре усещат в ръка и пръстите на краката, когато те изказват чекмеджета и шкафчета;.Идеален за шкафове, чекмеджета, скринове, сервантов, мебелни врати, кухни, спални и бани и много други. Винтове 4 размери : комплектът включва 4 винта с различна дължина, така че можете да изберете подходящия. 6ШТ винтове 22 мм, 25 ММ, 30 мм и 50 мм от всеки размер.За разлика от повечето дръжки на пазара, ние предлагаме винтове 4 размера, за да отговорят на различните нужди.Спирала на дръжката на гардероба има солидна конструкция, осигуряваща трайност обков и елегантен, стилен външен вид. Ще ви бъде доста лесно да го инсталирате с помощта на обикновен домашен инструмент.Всеки проблем, моля не се колебайте да се свържете с нас.Marstree ви предлага голямо разнообразие от висококачествени и евтини дръжки за шкафове и чекмеджета.За да ви е по-лесно да се отвори кутията, шкафче или друга мебел.Богат избор от места употреба може да отговори на вашите нужди и по-добре да декорирате мебелите.

R

Продукти в категория