.

.

Creation Core 2 елемента чекмеджето от естествена кожа Дърпа Дръжката на гардероба-купе с винт (Черна Медна корона на пистолета / Разстоянието между дупките: 3,78 )

Creation Core 2 елемента чекмеджето от естествена кожа Дърпа Дръжката на гардероба-купе с винт (Черна Медна корона на пистолета

BGN 9.33
Продукти

Размер : 137 мм (5,39 инча) Дх29 мм (1,14 инча) W Дължина на винта : 2,2 см (0,87 инча), подходящ за плоча с дебелина 1,8 см /0,71 инча.Материал : естествена кожа и мед. Удобна ръкохватка : отговаря на эргономичному дизайн.Стилен и интелигентен : може да се комбинира с мебели от най-различни цветове.Декоративни и практичност, Той перфектно се съчетава с модерен дизайн на кухня, добре се съчетава с традиционните шкафове, изработени по поръчка, и същевременно ефектно изглежда на кухни, бани, работни помещения, комодах, сандъци, мултимедийни и развлекателни устройства. Размер : 137 мм (5,39 инча) Х 29 мм (1,14 инча) W. Дължина на винта : 2,2 см (0,87 инча), подходящ за плоча с дебелина 1,8 см / 0,71 инча.Материал : естествена кожа и мед. Удобна ръкохватка : отговаря на эргономичному дизайн.Стилен и интелигентен : може да се комбинира с мебели от най-различни цветове.Декоративни и практичност, Той перфектно се съчетава с модерен дизайн на кухня, добре се съчетава с традиционните шкафове, изработени по поръчка, и същевременно ефектно изглежда на кухни, бани, работни помещения, както и на комодах, сандъци или мултимедийни и развлекателни устройства.Дръжки за чекмеджета от естествена кожа с винтове са идеални, за да се достигне до високи дверц на гардероба.Кожа - трайно и осезаемо материал, който с напредване на възрастта само се подобрява, така че това е идеален материал за дръжки на чекмеджета и шкафове.Натурални масла от вашите ръце с течение на времето придават на всеки един продукт еластичност и плътен налеп.Чекмеджета са направени специално, за да може да се докосне и задържи, така че събирането им от кожа придава на ежедневието си нотка на лукс.Цвят медна глава : златист, оружейно-черен, хром, бронз на Помещение и включва : 2 бр. чекмеджета с винтове Забележка : Дължина на винта е подходящ за плоча с дебелина 1,8 см /0,71 инча чекмедже, шкаф или нощни шкафчета. грешката на измерване на 1-2 см /0,39-0,79 инча е в рамките на разумните граници, поради ръчни методи за измерване.

R

Продукти в категория