.

.

3D Bomb Curl Hair Brush - 3D Магически Кръгла Четка За Коса, Гребен, Салон за Полагане на 360 °, Кръгла четка за коса маша за Коса, Инструменти маша (1 бр.)

3D Bomb Curl Hair Brush - 3D Магически Кръгла Четка За Коса, Гребен, Салон за Полагане на 360 °, Кръгла четка за коса маша за

BGN 3.00
Продукти

3 D четка за коса Bomb Curl - четка за оформяне на косата със сешоар 6 в 1, идеален за момичета с дълга чуплива коса 3 D сферична форма - Масаж на скалпа за премахване на пърхот, предотвратяване на entanglements на косата и създаване на различни укладочных къдрици.Кух дизайн на четката 3 D bomb пропуска въздух по време на сушене на косата със сешоар, подходящ за оформяне с помощта на сешоар.Защитете косата - 3 D сферична форма, масажна четка за коса крушовидна форма на Четка е безболезнен меки пластмасови структури, които се масажира кожата на главата и подобрява кръвообращението, което може да допринесе за ускоряване на растежа на косата. Подходящ за прически, Лесно изсушава косата е къса и средна дължина.Правете масаж на скалпа за премахване на пърхот.Характеристики : 1.100% чисто нов и високо качество сферична дизайн на 2.360 градуса за предотвратяване на entanglements на косата. Уникален дизайн гребени и може да се използва за създаване на различни укладочных къдрици. Лесно изсушава косата е къса и средна дължина. Правете масаж на скалпа за премахване на пърхот. Идеален за момичета с дълга чуплива коса, както и за домашни любимци.Технически характеристики : Материал : PP, TPE, ABS Цвят : розов Тегло на продукта : 100 g Размер на продукта : 8,46x4,13x3,94 инча Помещение включва : 1/2 бр. Термостойкая гребен.

R

Продукти в категория